Carsten Maartman-Moe nominert til årets unge leder

assessit

Carsten Maartman-Moe ble kåret til en av Norges topp 100 unge ledere i 2017 på Assessit i Oslo den 6. Februar for sin innsats som avdelingsleder på Transcendent Group.

Årets Unge Ledere evaluerer Norges beste unge ledere under 40 år, og som har sittet i nåværende stilling i minst 12 måneder. Carsten Maartman-Moe ble kåret til en av Norges topp 100 unge ledere etter en prosess med nominasjon, online tester og gamification simulering.

– Vi er utrolig stolt over å ha en så flink leder i vår organisasjon. Carsten har vist at han lever etter våre verdier og leder teamet sitt i tråd med Transcendent Group sin kultur. Derfor er det veldig morsomt å få være med når Carsten anerkjennes som en av Norges fremste unge ledere, sier Lars Reidar Vold-Andersen, CEO Transcendent Group Norge.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Sertifisert hacker
Carsten er partner og avdelingsleder på Transcendent Group Norge hvor han er ansvarlig for 10 erfarne konsulenter. Han er sertifisert hacker og er spesialisert innen cyber- og informasjonssikkerhet. Under Carsten sin ledelse de tre siste årene har avdelingen hans syv doblet både omsetning og resultat.

– Vi leder i en kunnskapsbedrift, så min første prioritet er mine ansatte. Det betyr at vi må kunne gi dem interessante personlige og faglige utfordringer, nok fleksibilitet til å få en travel hverdag til å gå opp, muligheter til å utvide sin horisont, påvirkningsmuligheter og tydelige forventninger. Vi har de beste rådgiverne innen GRC; de er attraktive i arbeidsmarkedet, og uten dem stopper virksomheten opp. Det er en enkel prioritering å sette dem først, sier Carsten Maartman-Moe.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Årets Unge Ledere tester, utfordrer og evaluerer Norges beste unge ledere gjennom et faglig forankret prosjekt med kandidatens læring i fokus. Årets Unge Ledere har vært gjennomført hvert år siden 2009. Årets Unge Ledere er basert på solid internasjonal forskning, resultatene som har blitt innhentet har inngått i forskningsprosjekter og blitt presentert på internasjonale konferanser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.