Camilla Kjellbakk Andersen fra Bodø vant årets Willypris

scandic live nation

Til tross hennes unge alder har Camilla allerede hatt en lang karriere i Steigen kommune og ungdommene som bor der. I en årrekke har hun drevet Skippy, kommunens eneste ungdomsklubb.

År etter år arrangerer hun UKM og reiser gledelig med ungdommene videre på mønstring.

De siste årene har Camilla vært medarrangør i Steigen ferie- og fritidsklubb, med blant annet åpen hall for barn og unge. Hun har nylig stått i spissen for å holde åpen hall også for ungdomstrinnet. Der stiller hun ofte som ansvarlig.

Les også:  Bikelane slipper låta "Toes"

Som om det ikke er imponerende nok, så ordner reiselederen «Ung-treff», som er et tilbud til ungdommene som går på skole andre steder og kommer hjem til Steigen i helgene. I tillegg sitter hun i styret til LEVE Steigen.

Like sikkert som det arrangeres Rock Mot Rus, sitter Camilla i en smekkfull buss med ungdommer som skal hele veien til Andenes på festival.

– Jeg er en travel dame, så jeg rakk ikke telefonen da festivalsjef Kristin Krey ringte, men hun sendte melding etterpå. Det er en stor ære bare det å bli nominert, for jeg har samarbeidet med Willy tidligere, sier vinneren.

Les også:  Richard Hawley slipper albumet "In This City They Call You Love"

I tillegg til Camilla var Rocket-Man fra Porsgrunn og Siri Vembre fra Bodø nominert til Willy Oftedals ærespris 2023.

Eidangers ILs prosjekt Rocket-Man ble nominert for sitt arbeid med å fange opp ungdom som står i fare for å falle utenfor fellesskapet og som strever med å finne sin plass i livet. De har fokus på trygghet, mestring og tilhørighet.

Siri Vembre har vært sentral i arbeid med og for ungdom ved å arrangere FRUKT og junior-FRUKT. Der får unge mulighet til å utforske ulike former for kunst og kultur. Hun har også være med på å bygge opp Bodøs «egen Rock Mot Rus»; Marstonrock.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.