Beste Youtube-channels for kryptovaluta i 2022

bitcoin

Uansett om du skal investere i kryptovaluta, eller bare ønsker å lære mer om hvordan denne teknologien fungerer, vil det være viktig å ha god tilgang på informasjon. Her har det dukket opp en rekke godt etablerte Youtubere som aktivt dekker det viktigste som skjer i markedet hver eneste dag. Når det er sagt, la oss hoppe ut i listen over beste Youtube kanaler du bør følge om du er interessert i kryptovaluta.

Krypto kanaler du bør følge i 2022

Vi har funnet frem til de beste kanalene for deg som ønsker å lære mer om kryptovaluta før du gjør dine første handler. Imidlertid er det også viktig å vite at den riktige handelsplattformen er en viktig del av det å investere i krypto. Populært blant norske krypto handlere er nettsiden Bitcoin Profit – en plattform som kobler deg til flere ulike nettmeglere, og dermed optimaliserer handelen din på en effektiv måte. Plattformen er helautomatisert, noe som gjør at du raskt og enkelt kan forenkle transaksjonene dine. Men nok om det, du kom hit for Youtube-kanaler – og her har du våre favoritter for 2022!

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen

BitBoy Crypto

BitBoy er en spennende kanal for deg som ønsker å følge med på hva som skjer i kryptoverden på en daglig basis. Dette er en av de største kanalene på emnet, og de vokser daglig med interessante intervjuer, guider og veiledning for hvordan du kommer i gang med kryptovaluta investeringer. Kanalen dekker også mer historiske perspektiver knyttet til bitcoin og ulike altcoins, noe som utgjør en spennende mulighet til å se hvordan denne teknologien har utviklet seg siden den spede begynnelsen.

Coin Bureau

Coin Bureau er en mer generell nyhetskanal som dekker alt som kommer ut fra krypto- og Forex-verden. De har et omfattende team med analytikere som følger med på alt som skjer i markedet døgnet rundt. Her vil du finne dybde anmeldelser av ulike ICOs, handelsplattformer og nye funksjonaliteter som introduseres på de forskjellige krypto børsene.

Les også:  1 av 4 har ikke råd til oppgraderinger hjemme

Sheldon Evans

Sheldon Evans er en mer informativ kanal som dekker et bredt spekter kryptovaluta, finans og personlig økonomi. Her vil du finne mye nyttig informasjon om ulike strategier, hvilke coins som er mest populære og hvordan du kan forutse forskjellige endringer i markedet for øvrig. Vi liker den uformelle stilen og muligheten til å lære noe nyttig som gjelder både økonomi og kryptovaluta.

Morning Invest

Dersom du liker å starte dagen med et morgenshow vil Morning Invest være et godt utgangspunkt. Dette er et progressivt nyhets show som sikter på å gjøre kompliserte emner så forståelige som mulig. Her finner du videoer som er rettet mot vanlige investorer, ikke Wall Street tradere. Du vil finne en rekke nyttige emner omtalt, noe som gjør dem til en mer folkelig versjon av den populære investerings kanalen CNBC.

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen

Oppsummering

Kryptovaluta og blokkjeder har blitt et populært emne å snakke om, noe som har ført til at det stadig dukker opp nye spennende Youtube kanaler på emnet. I dag har vi gått gjennom noen av våre must-follow kanaler der du vil finne en rekke nyttig informasjon som er forståelig selv uten en mastergrad i finans. Lær mer om de spennende mulighetene som kryptovaluta kan by på, samt hvordan du kan implementere dette som en del av din investeringsportefølje i dag. Det beste av alt er at du får alt i form av videoer, noe som gjør det enklere å følge med, uansett hvor du befinner deg hen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.