Støtter alpin-NM i Narvik

nfk

Fylkesrådet bevilger 500 000 kroner til NM i alpint i Narvik, som arrangeres 30. mars til 5. april i år.

– Årets norgesmesterskap vil være viktig for å bygge opp under Narvik sine ambisjoner om å få VM i alpint i 2027. Samtidig vil arrangementet bidra til å bygge attraktivitet og inkludering, sier fylkesrådsleder Tomas Norvoll.

– Narvik er en av de regionene i fylket hvor det foreligger store utviklingsplaner. Å arrangere et NM i alpint vil være med på å løfte både reiselivsnæringen og regionen gjennom spektakulære TV-bilder fra Narvikfjellet. Det er klart fylkesrådet vil støtte opp om dette, sier Norvoll.

Les også:  Elin Dahlseng Eide ny fylkesrådsleder i Nordland - Ida Pinnebrød vraket

Det er viktig å vise at Narvik kan være vertskap for store mesterskap. For å gjøre bakken i Narvik klar for utforrenn trengs det mellom 4 000 og 6 000 timer å rigge alpinbakken.

– Det er fantastisk at dette gjøres utelukkende av frivillige. Men samtidig skal fylkeskommunen bidra med penger til å gjennomføre tidenes NM, avslutter Norvoll.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.