Avtale med Viking om brannbekledning i Norge

tess

TESS har inngått avtale med Viking Life Saving Equipment om rett til å markedsføre og selge brannvernproduktene deres i Norge.

Avtalen innebærer også en eksklusiv rett til å selge en type yrkesbekledning for brannvern med partikkelbeskyttelse som er utviklet spesielt for den norske markedet i samarbeid med norske brannfolk. Vikings PBI PartX-drakt er jakke og bukse til bruk under brann- og redningsarbeid. 

Les også:  To norske selskaper henter 185 millioner kroner fra EU

TESS har lenge hatt relasjoner til lokalt brannvesen gjennom arbeidet med akutt forurensning og de interkommunale utvalgene og direkte med brannvesen over hele landet. 

– Vi ser svært fornøyd med at vi nå kan tilby disse markedsledende spesialproduktene, sier Dagfinn Berge, segmentdirektør i TESS. 

TESS deltar med stand på Brann og Redning 2019 på Gardermoen 26. -27. september. Her vises nyheter fra Viking samt andre produkter som er aktuelle for bransjen.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.