Avtale med Viking om brannbekledning i Norge

tess

TESS har inngått avtale med Viking Life Saving Equipment om rett til å markedsføre og selge brannvernproduktene deres i Norge.

Avtalen innebærer også en eksklusiv rett til å selge en type yrkesbekledning for brannvern med partikkelbeskyttelse som er utviklet spesielt for den norske markedet i samarbeid med norske brannfolk. Vikings PBI PartX-drakt er jakke og bukse til bruk under brann- og redningsarbeid. 

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

TESS har lenge hatt relasjoner til lokalt brannvesen gjennom arbeidet med akutt forurensning og de interkommunale utvalgene og direkte med brannvesen over hele landet. 

– Vi ser svært fornøyd med at vi nå kan tilby disse markedsledende spesialproduktene, sier Dagfinn Berge, segmentdirektør i TESS. 

TESS deltar med stand på Brann og Redning 2019 på Gardermoen 26. -27. september. Her vises nyheter fra Viking samt andre produkter som er aktuelle for bransjen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.