Treningskamp: Glimt slo Junkeren 8-0

glimt

Bodø/Glimt starter sesongen tidlig dette året og hadde første treningskamp torsdag kveld på Aspmyra mot Junkeren fra Bodø med mange tilskuere på Aspmyra.

Etter bare 10 minutter stanget Brede Moe ballen i mål for Glimt. Etter 20 minutter satte Albert Gønbæk inn 2-0 for Glimt. Rett før pause satte Fredrik Bjørkan inn 3-0 for Glimt.

I begynnelsen av andre omgang setter Lars-Jørgen Salvesen inn et flott langskudd og stillingen er 4-0. Og rett etterpå setter Salvesen inn 5-0.

En stund senere for Glimt straffe og Salvesen satte den sikkert inn. Stillingen var da 6-0. Etter 80 minutter setter Salvesen inn nok et mål og stillingen er 7-0. Like før kampslutt serverer Salvesen ballen til Mads Pedersen som setter punktumet for kampen med 8-0 til Glimt.

Med denne kampen har nok angrepsspilleren Lars-Jørgen Salvesen stilnet tvilerne.

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.