ANNONSE: Slik flytter du raskt og enkelt

oppbevaring arkiv

Å flytte er ofte både kaotisk og fysisk utfordrende for de fleste. Man skal pakke tingene sine, ordne med tilhenger, flyttebil eller flyttebyrå, leie lagerplass og flytte alle tingene sine inn eller tilbake igjen etterpå.

Men heldigvis finnes det enkle løsninger. Boximinilager.no gjør nesten hele jobben for deg, du må pakke tingene dine selv, men resten kan du få gjort av profesjonelle. Du kan faktisk få hjelp med henting, lagring og tilbakelevering av alle dine møbler og alt av innbo.

Dessuten er tingene dine forsikret, du kan få et oppvarmet lager om du trenger det og lagreingsplassen for sakene dine er sikker med overvåking og tyverisikring.

Du betaler kun for flyttehjelp fra det tidspunktet flytterne ankommer din adresse. Du kan også være med å bære slik at det går raskere. i tillegg betaler du kun for den lagerplassen du bruker, i motsetning til andre lagerløsninger, der det er faste størrelser og priser uansett hvor mye lagringsplass du bruker.

Gå på nettsiden til Boxi Minilager for å få et tilbud på flyttingen din og lagerplass til møblene dine.

Både privatpersoner og bedrifter kan bruke Boxi for flytting og lagring.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.