Uavgjort for Glimt mot Lillestrøm på Aspmyra

aspmyra

Bodø/Glimt tok imot Lillestrøm søndag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Sery Larsen, Fet, Hagen, Vetlesen, Sørli, Nordås og Pellegrino.

Det var over 5000 tilskuere på Apsmyra og hjemmepublikumet fikk fort mye å glede seg over. Glimt hadde masse stor målsjanser, men fikk ikke ballen inn.

Istedenfor er det Lillestrøm som noe ufortjent får det første målet, og stillingen er 0-1. Etter scoren presser Lillestrøm på for å prøve å avgjøre kampen, men fikk det ikke til. Det sto 0-1 til pause.

Etter pausen gjør Glimt gjør et bytte, så får Glimt straffespark. Det er det Pellegrino som tar men Lillestrøms keeper redder.

Glimt gjør flere bytter og dominerer andre omgangen, og til slutt kommer belønningen. Alfons Sampsted setter inn 1-1 for Glimt. Det blir et bytte til for Glimt før dommeren blåser av kampen.

Det ble 1-1 og poengdeling for Glimt i Eliteserien mot Lillestrøm på Apsmyra denne søndagen.