ANNONSE: 8 Altcoins med stort potensiale 2022 – Se vår liste over lovende altcoins

8 Altcoins med stort potensiale 2022 – Se vår liste over lovende altcoins

Altcoins er alternative kryptovalutaer som kan brukes istedenfor Bitcoin. Der er mange altcoins å velge mellom, å noen er bedre mens andre ikke er like bra. Å finne de beste altcoins er ikke helt enkelt, men vi vil forhåpentligvis gjøre det hele litt lettere for deg. I dette guidet presenterer vi åtte altcoins med potensiale. Du skal straks få lære å kjenne dem litt bedre.

Topp altcoins med stort potensiale

 1.  Dash 2 Trade – Altcoins med fokus på å gjøre krypto trading tilgjengelig for alle
           
 2. IMPT – Miljøfokusert altcoin som tilbyr handel med karbonkreditter
           
 3. Calvaria – Kryptovaluta for gamere, som kan bli brukt for å få fordeler på spilleplattformen deres
           
 4. Solana – Altcoin for en plattform som tilbyr raske og sikre transaksjoner
           
 5. Ethereum – Den største konkurrenten til Bitcoin idag
           
 6. Tamadoge – Ny meme altcoin som kan bli kjøpt til en veldig lav pris
           
 7. DeFi Coin – Altcoin for neste generasjon
           
 8. Sandbox – P2E spill i ett 3D metaverse

En nærmere gjennomgang av topp altcoins med stort potensiale

Etter å ha fått en superrask presentasjon av våre altcoins favoritter akkurat nå, skal du få bli nærmere kjent med hver og en av disse nå.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade er en altcoin som er veldig ung. Den kan kun bli kjøpt på forhåndssalg ennå, og pre salget har vært en av de beste forhåndssalgene dette året. Det forteller litt om hvor populær dette altcoinet er.

En god grund til at D2T er så populær er at også nybegynnere innenfor trading er viktig på denne plattformen. Man har laget forskjellige verktøy som skal gjøre trading enkelt for enhver – selv for den som er nybegynnere.

Som vi nevnte får du i dag kjøpt Dash 2 Trade på forhåndssalg. Dette pre salget vil strekke seg over ni forskjellige trinn, hvor vi i dag er på femte trinn. Her er prisen på $0.05 og i siste trinn er prisen satt til $0.0662.

IMPT

Miljø og klima er noe som det snakkes mye om idag. For altcoins har dette ikke alltid vært en god nyhet, siden mye mining ikke er helt miljøvennlig. Dette vil man forandre ved hjelp av IMPT, hvor de har kombinert altcoins med karbonkreditter. Her har du mulighet for å kjøpe karbonkreditter når du handler fra over ti tusen forskjellige klesmerker og andre butikker. Det er siden mulig å bruke disse for trading hos IMPT.io. Har du lyst å pensjonere de altcoins du kjøpt kan du gjøre det å samtidig få del i eierskap av digitale kunstverk. Også disse deleierskapene er mulig å bruke for trading innenfor IMPT økosystemet.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Idag får du kjøpt IMPT på forhåndssalg og første trinn solgte ut veldig fort. Der startet prisen på $0.018. Nå er vi i andre trinn, hvor prisen allerede er på $0.023.

En ting som skiller seg ut med IMPT er at du vil ha mulighet for å se direkte på plattformen hvor godt de forskjellige merkene och butikkene utfører sett fra en miljømessig standpunkt.

Calvaria

Calvaria er good news for alle gamere. Denne plattformen er veldig kul og her vil du ha mulighet for å lage egne kort til å bruke i spillet. Disse vil du ha mulighet å selge eller forbedre och Calvaria altcoin vil bli brukt for blant annet P2E, staking, kjøp av forbedringer i spillet og mere.

Også deres mynt, RIA, er på forhåndssalg om dagen og her er vi i dag på trinn fire.

Skal du kjøpe denne altcoin nå får du betale $0.025. Det er en god bit lavere enn siste (tiende) trinn, hvor prisen kommer til å være på $0.055. Den som har hvert med en stund i Calvaria sin altcoin vil da ha god mulighet for å fått gjort en fin kjøp. 

Solana

Solana er en altcoin med høye målsetninger. Man sikter ikke lavere enn å bli neste Cardano eller Ethereum. Sjansen er også god nok for at vi etter hvert får se dette altcoinet bland de største.

Her tilbys det en tilgjengelig plattform som ikke er berørt av sensur. På plattformen er det mulig å gjennomføre transaksjoner på en veldig grei måte. De klarer nemlig å operere tusenvis av transaksjoner hvert sekund. Det gjør at Solana er mer effektiv enn kjemper som for eksempel Ethereum og Bitcoin. Det er gode nyheter for den som bruker trading av stort volum. I tillegg er også avgiftene for dette veldig lave.

Mange fordeler og få ulemper har gjort Solana en attraktiv altcoin. De som vært med fra tidlig av har allerede sett en verdiøkning om 20 000 prosent. Prisen på Solana går litt opp og ned men ligger på rundt $25-$35.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Ethereum

Selv den som ikke har hundre prosent peiling på altcoins har sannsynlig hørt om Ethereum. Dette er i dag den mest populære altcoin kryptoen og plattformen har eksisteret siden 2015. I Ethereum økosystemet har du mange muligheter. Her kan du eie altcoins, bygge dapp’er, lage smarte kontrakter og mye mere.

Ethereum har også fordelen at den er akseptert som betalingsmåte på mange forskjellige nettsider. For eksempel er det vanlig å tilby Ethereum betaling på mange nettcasino.

Det er spådd at Ethereum vil gå opp mye i pris over tid, og akkurat nå har prisen gått nedover en tid. Mange mener at det blir litt som å få kjøpt kryptoen på salg og har en god håp om en god utbytte over tid. Prisen på Ethereum er volatil, men ligger på omtrent $1 400 – $1 700. Den har tidligere i år nådd en pris om $4 700, så potensialet for at det skjer en rekyl etterhvert er god.

Tamadoge

Liker du memes og altcoin kommer du mest sannsynlig å like Tamadoge, siden dette er en altcoin basert på memes. Hvis du har hørt om Dogecoin eller Shiba Inu er Tamadoge omtrent det samme. Forskjellen er at Tamadoge akkurat nå kommer til en veldig lav pris. Samtidig har Tamadoge en rekke flere bruksområder, som blant annet at det er et P2E spill og et metavers på samme tid. TAMA er derfor undervurdert av mange, og har et stort vekstpotensiale. Selv om mye fokus for Tamadoge er P2E konseptet, er også estetikken – designet på myntet – viktig.

Prisen for en Tamadoge er idag på rundt $0.03, men den har en market cap på litt over $0.06, og mange tror at prisen vil gå opp ordentlig over tid.

DeFi Coin

DeFi Coin er en altcoin som tilhører plattformen DeFi Swap. Denne plattformen har som mål å bli størst innenfor trading av desentraliserte produkter. Ved å stake DeFi Coin, vil man få hele 10 % avkastning. Denne betales når du selger kryptovalutaen og da må du betale ti prosent av salgsbeløpet i takst. Den takst du betaler spleises mellom de traders som fortsatt eier DeFi Coins, og den liquidity pool som hører til mynten.

Les også:  ANNONSE: Hvordan søke om kredittkort?

DeFi Coin er veldig volatil og er i dag på en mye lavere pris enn sin $0.38 cap som var tidligere i år. Nå er prisen på omtrent $0.08-$0.09.

Sandbox

Sandbox er en Play 2 Earn altcoin hvor du kan bygge en alternativ verden på blokkjeder. fra begynnelsen var The Sandbox en plattform for mobilspill som veldig mye lignet på Minecraft i sin opplegg. Men i 2020 forandret eierne opplegget ved å la spillene eie kreasjonene sine i form av altcoins. Det gjorde slik at Sandbox sammen med Axe Infinity og Decentraland var det spill i krypto verden som vokst rasket den åren.

Idag koster en Sandbox mynt omtrent $0.08-$0.09. Kryptoen har en all time high på litt over $7.5, så her er det god potensiale for en positiv utvikling i pris.

Hvorfor kjøpe Altcoins?

Det finnes flere anledninger til hvorfor det kan være en god idé å kjøpe altcoins. For eksempel er det ofte en del av en diversifisert portefølje. Å spre ut risikoene er alltid grunnen innen trading.

Altcoins er også en takknemlig arena siden det finnes så mange forskjellige prosjekter å satse på. Her er det utrolig mange alternativ å velge mellom. Kanskje finnes også “neste Bitcoin” ett sted på markedet. Mange altcoins kan bli kjøpt for en veldig rimelig pris i begynnelsen. Etterhvert begynner mange av disse å øke i pris og noen kan bli ordentlige raketter. Har du hvert med på toget allerede fra starten av, finnes det da sjanse for en fin utbytte.

Oppsummering

Altcoins er en stor verden og det er ikke alltid helt enkelt å selv finne ut hva som er aktuelt eller hvilke altcoins som er greie. Å bruke guider som denne kan spare deg mye tid. Her kan du finne 8 altcoins med god potensiale. Hver altcoin er raskt oppsummert, så du fort kan få deg en god oversikt over hva du synes er interessant.

Husk å alltid lese deg opp på de kryptovaluta du synes er interessante, før du begynner å trade. Det er den gyldne regel for all trading.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.