nettrakett

Kreativ systemutvikler til Nettrakett i Lofoten

Nylig startet Dag Arild Jermstad opp som web- og systemutvikler hos Nettrakett i Vesterålen. Jermstad har bred erfaring og utdannelse fra animasjon, datateknikk og programmering. Nettrakett er et digitalt byrå som leverer... Les mer »
cirkle k

Christine fra Vesterålen i mål med prestisjetung talentutdanning

Christine Gaasland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. På sikt er drømmen hennes å lede sin egen stasjon. – Vi er svært stolte over årets avgangskull. Dette er 11 drivende... Les mer »
politibil

Etterforsker «uklart» dødsfall i Vesterålen

En mann i slutten av 30-årene ble funnet død på Stokmarknes i Vesterålen. Politiet har startet etterforskning, opplyser NRK. Seksjonsleder Geir Bendiksen ved Sortland lensmannskontor bekrefter at den døde er identifisert og... Les mer »
vesterålen

NAFs reisetips: Anbefaler Vesterålen og Andøya

Norgesferie blir stadig mer populært. – Sett av tid til noen uforutsette stopp og spontane omveier. Det er ofte de tingene du ikke visste om, som blir de største opplevelsene, anbefaler NAF... Les mer »
nettrakett

Facebook booket Nettrakett i Vesterålen til ekspertpanel

Nylig fikk det nordnorske digitale byrået Nettrakett en henvendelse og forespørsel fra Facebooks europeiske hovedkvarter i Dublin om å være en del av et ekspertpanel under Masterclass i markedsføring av helseprodukter. –... Les mer »
Arctic Race of Norway

Coop og Arctic Race Race of Norway samarbeider i nord

Coop Nord og Coop Nordland skal gjennom en ny samarbeidsavtale med Arctic Race of Norway jobbe for å utvikle gode og aktive lokalsamfunn i Nord-Norge. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race... Les mer »
nettrakett

Kenn Johannessen-Løkkegaard går fra Vesterålens Naturprodukter til Nettrakett

Nettrakett er et digitalt byrå som bistår privat og offentlig sektor med digital markedsføring, rådgiving, webutvikling og videoproduksjon. Nettraketts siste tilskudd er Kenn Johannessen-Løkkegaard. Kenn er det mange som kjenner som «Den... Les mer »
bedriftsforbundet

Jørn-Åge Stikholmen ny regionsleder for Bedriftsforbundet i Nord-Norge

Jørn-Åge Stikholmen (36) fra Melbu i Vesterålen har blitt valgt til ny regionsleder for Bedriftsforbundet i Nord-Norge. Nå vil han kjempe for enda bedre rammevilkår for regionens små og mellomstore bedrifter. Under... Les mer »
nettrakett

Mads Solheim flytter hjem til Vesterålen som nyansatt hos Nettrakett

Nettrakett er et digitalt byrå som leverer synlighet og målbare resultater på nett i form av digital markedsføring, analyse, webutvikling og videoproduksjon for både det privat næringsliv og offentlig sektor. Mads Solheim... Les mer »
Foto: Nøisomhed gård

Bonde fra Vesterålen valgt ut som en av Landbrukets Økoløfts nye #inspirasjonsbønder

I 2019 ønsker Økologisk Norge seks nye inspirasjonsbønder velkommen til Landbrukets Økoløft. Disse bøndene har mye kunnskap og smittende engasjement, og vi gleder oss til at de skal inspirere flere bønder til... Les mer »