siemens

Sikrer ren energi til Nordlaks sin første Havfarm

Siemens skal levere strømforsynings- og automatiseringssystemer til Vesterål-selskapet Nordlaks sitt oppdrettsanlegg Havfarm 1. Havfarmen skal leveres i 2020, og er et av de største utviklingsprosjektene i norsk havbruksnæring. Siemens ser et stort... Les mer »
kystvakten

Kystvakten har avslørt fiskedumping i Lofoten og Vesterålen

Ved hjelp av tips har Kystvakten kunnet avsløre fiskedumping som skal ha skjedd utenfor Lofoten og Vesterålen. – Vi har mottatt tips fra aktører i næringen om at dette foregår, og det... Les mer »
zalaris

Bø kommune i Vesterålen har inngått intensjonsavtale med Zalaris

I de siste månedene har Bø kommune og Zalaris diskutert muligheten for et strategisk partnerskap med sikte på å etablere nye arbeidsplasser i privat sektor i Bø, og å forberede og implementere en... Les mer »
politibil

Mistenkelig dødsfall i Vesterålen: Tre arrestert

Tre personer ble pågrepet onsdag og siktet etter straffelovens § 288 – for å ha hensatt noen i en hjelpeløs tilstand, etter at en ung kvinne på 19 år ble funnet død... Les mer »
bukkekjerka

Bukkekjerka på Andøya vinner Betongtavlen 2018

Juryen for Betongtavlen har besluttet å tildele årets Betongtavle til Bukkekjerka på Andøya. Under arrangementet på Felix konferansesenter i Oslo 22. november mottok dessuten Tasta skatepark i Stavanger Hedrende omtale. Betongtavlen henger... Les mer »
Arctic Race of Norway

Arctic Race 2019 tilbake til Lofoten og Vesterålen – Innspurten i Narvik

I 2019 kommer Arctic Race of Norway til å gå gjennom Lofoten og Vesterålen, før det hele skal avgjøres på siste etappe mellom Lødingen og Narvik. Det var en fornøyd daglig leder... Les mer »
politibil

Politiet og sikkerhetsbransjen i Nordland signerte ny samarbeidsavtale

Nordland politidistrikt og sikkerhetsbransjen i Nordland signerte fredag en ny samarbeidsavtale i politihuset i Bodø. Politimester Tone Vangen samt representanter fra firmaer i sikkerhetsbransjen som Securitas, NOKAS, Heimdall Guard Service og Polarvakt... Les mer »
dårlig vær

Søk uten funn etter savnet i Vesterålen – En fengslet

Søket etter savnede Truls Johansen fra Myre vil nå trappes ned, etter over en uke med intenst søk omkring øyene i Øksnes vestbygd. Store ressurser har vært satt inn i letingen etter... Les mer »
mast elektrisitet

Pengene strømmer inn til Vesterålskraft

Vesterålskraft AS fikk et overskudd på 17 millioner i fjor og deler snart ut 8,5 millioner i aksjeutbytte til sine eierkommuner, Øksnes, Bø og Sortland. Vesterålskraft investerte dessuten kraftig i fjor. I... Les mer »
nykomling

Næringspris til Nettrakett fra Vesterålen

Daglig leder i Nettrakett, Line Suhr Johansen (til venstre) har vunnet Nordland fylkeskommunes Nykomlingspris for 2017. Nordland fylkeskommune ønsker å framheve kvinnelige etablerere og oppmuntre til entreprenørskap blant kvinner. Målet er at... Les mer »