Arctic Race of Norway

Coop og Arctic Race Race of Norway samarbeider i nord

Coop Nord og Coop Nordland skal gjennom en ny samarbeidsavtale med Arctic Race of Norway jobbe for å utvikle gode og aktive lokalsamfunn i Nord-Norge. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race... Les mer »
nettrakett

Kenn Johannessen-Løkkegaard går fra Vesterålens Naturprodukter til Nettrakett

Nettrakett er et digitalt byrå som bistår privat og offentlig sektor med digital markedsføring, rådgiving, webutvikling og videoproduksjon. Nettraketts siste tilskudd er Kenn Johannessen-Løkkegaard. Kenn er det mange som kjenner som «Den... Les mer »
bedriftsforbundet

Jørn-Åge Stikholmen ny regionsleder for Bedriftsforbundet i Nord-Norge

Jørn-Åge Stikholmen (36) fra Melbu i Vesterålen har blitt valgt til ny regionsleder for Bedriftsforbundet i Nord-Norge. Nå vil han kjempe for enda bedre rammevilkår for regionens små og mellomstore bedrifter. Under... Les mer »
nettrakett

Mads Solheim flytter hjem til Vesterålen som nyansatt hos Nettrakett

Nettrakett er et digitalt byrå som leverer synlighet og målbare resultater på nett i form av digital markedsføring, analyse, webutvikling og videoproduksjon for både det privat næringsliv og offentlig sektor. Mads Solheim... Les mer »
Foto: Nøisomhed gård

Bonde fra Vesterålen valgt ut som en av Landbrukets Økoløfts nye #inspirasjonsbønder

I 2019 ønsker Økologisk Norge seks nye inspirasjonsbønder velkommen til Landbrukets Økoløft. Disse bøndene har mye kunnskap og smittende engasjement, og vi gleder oss til at de skal inspirere flere bønder til... Les mer »
siemens

Sikrer ren energi til Nordlaks sin første Havfarm

Siemens skal levere strømforsynings- og automatiseringssystemer til Vesterål-selskapet Nordlaks sitt oppdrettsanlegg Havfarm 1. Havfarmen skal leveres i 2020, og er et av de største utviklingsprosjektene i norsk havbruksnæring. Siemens ser et stort... Les mer »
kystvakten

Kystvakten har avslørt fiskedumping i Lofoten og Vesterålen

Ved hjelp av tips har Kystvakten kunnet avsløre fiskedumping som skal ha skjedd utenfor Lofoten og Vesterålen. – Vi har mottatt tips fra aktører i næringen om at dette foregår, og det... Les mer »
zalaris

Bø kommune i Vesterålen har inngått intensjonsavtale med Zalaris

I de siste månedene har Bø kommune og Zalaris diskutert muligheten for et strategisk partnerskap med sikte på å etablere nye arbeidsplasser i privat sektor i Bø, og å forberede og implementere en... Les mer »
politibil

Mistenkelig dødsfall i Vesterålen: Tre arrestert

Tre personer ble pågrepet onsdag og siktet etter straffelovens § 288 – for å ha hensatt noen i en hjelpeløs tilstand, etter at en ung kvinne på 19 år ble funnet død... Les mer »
bukkekjerka

Bukkekjerka på Andøya vinner Betongtavlen 2018

Juryen for Betongtavlen har besluttet å tildele årets Betongtavle til Bukkekjerka på Andøya. Under arrangementet på Felix konferansesenter i Oslo 22. november mottok dessuten Tasta skatepark i Stavanger Hedrende omtale. Betongtavlen henger... Les mer »