plast søppel

Nordlands-bedrifter skal kjempe mot plast i havet

Marine Recycling Cluster ble i dag utnevnt til en nasjonal næringsklynge. Åtte næringsmiljøer fra ulike bransjer ble i dag tatt opp i Innovasjon Norges program for næringsklynger. En av dem er Marine... Les mer »
svolvær

AirBnB-feber i Lofoten: Leide ut rom for 60 millioner

Det er AirBnB-feber i Lofoten, i snitt tjente hver innbygger i Lofoten nær 2.500 kroner på AirBnB-utleie i sommer, opplyser Sparebank 1 Nord-Norge. Lofoten, Tromsø og Vesterålen er de mest populære regionene... Les mer »
sea king

Person tatt av skred i Vesterålen

En person ble tatt av et skred på Trollfjordhytta i Austvågøy i Vesterålen rundt 13.00-tiden søndag, opplyser Nordland politidistrikt. Den savnede ble funnet kort tid etterpå skredet, gravet frem og var pustende,... Les mer »
fly nordland

Avinor leverer anbefaling om lufthavnstruktur i Lofoten, Ofoten og Vesterålen 1. februar

Det omfattende utredningsarbeidet Avinor har gjort i samarbeid med eksperter og Statens Vegvesen nærmer seg nå slutten. Det omfattende utredningsarbeidet Avinor har gjort i samarbeid med eksperter og Statens Vegvesen nærmer seg... Les mer »
nettrakett

Nettrakett i Vesterålen utvider i Alta

Det nordnorske byrået Nettrakett vokser i takt med den stadig økende etterspørselen etter tjenester innenfor digital synlighet. Nå satser byrået i Finnmark og søker etter medierådgiver til ny avdeling i Alta. Det... Les mer »
Accountor

Accountor i Vesterålen inviterer bønder på gratis seminar om eierskifte og generasjonsskifte

Det er mange spørsmål som dukker opp i forbindelse med generasjonsskifte og eierskifte i landbruket. Accountor Vesterålen i samarbeid med Norsk Landbruksrådgiving i Vesterålen/Lofoten, inviterer til gratis seminar om nettopp dette temaet.... Les mer »
nettrakett

Nettrakett i Vesterålen: Skal grave etter gull for bedriftene

Byrået Nettrakett fra Vesterålen er blant de nye kompetansearbeidsplassene som tiltrekker seg talenter fra hele landet. Som en del av satsningen på forretnings- og dataanalyse har de nå fått en engasjert og... Les mer »
politi

Bevæpnet politi i Vesterålen

Politiet melder at det skal gjennomføres en øvelse i Straume i Vesterålen på mandag ettermiddag. Politiet skal være bevæpnet. Det vil være utrykningskjøring, bruk av røyk og skudd vil høres i området.... Les mer »
nettrakett

Kreativ systemutvikler til Nettrakett i Lofoten

Nylig startet Dag Arild Jermstad opp som web- og systemutvikler hos Nettrakett i Vesterålen. Jermstad har bred erfaring og utdannelse fra animasjon, datateknikk og programmering. Nettrakett er et digitalt byrå som leverer... Les mer »
cirkle k

Christine fra Vesterålen i mål med prestisjetung talentutdanning

Christine Gaasland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. På sikt er drømmen hennes å lede sin egen stasjon. – Vi er svært stolte over årets avgangskull. Dette er 11 drivende... Les mer »