nettrakett

Nettrakett i Vesterålen utvider i Alta

Det nordnorske byrået Nettrakett vokser i takt med den stadig økende etterspørselen etter tjenester innenfor digital synlighet. Nå satser byrået i Finnmark og søker etter medierådgiver til ny avdeling i Alta. Det... Les mer »
Accountor

Accountor i Vesterålen inviterer bønder på gratis seminar om eierskifte og generasjonsskifte

Det er mange spørsmål som dukker opp i forbindelse med generasjonsskifte og eierskifte i landbruket. Accountor Vesterålen i samarbeid med Norsk Landbruksrådgiving i Vesterålen/Lofoten, inviterer til gratis seminar om nettopp dette temaet.... Les mer »
nettrakett

Nettrakett i Vesterålen: Skal grave etter gull for bedriftene

Byrået Nettrakett fra Vesterålen er blant de nye kompetansearbeidsplassene som tiltrekker seg talenter fra hele landet. Som en del av satsningen på forretnings- og dataanalyse har de nå fått en engasjert og... Les mer »
politi

Bevæpnet politi i Vesterålen

Politiet melder at det skal gjennomføres en øvelse i Straume i Vesterålen på mandag ettermiddag. Politiet skal være bevæpnet. Det vil være utrykningskjøring, bruk av røyk og skudd vil høres i området.... Les mer »
nettrakett

Kreativ systemutvikler til Nettrakett i Lofoten

Nylig startet Dag Arild Jermstad opp som web- og systemutvikler hos Nettrakett i Vesterålen. Jermstad har bred erfaring og utdannelse fra animasjon, datateknikk og programmering. Nettrakett er et digitalt byrå som leverer... Les mer »
cirkle k

Christine fra Vesterålen i mål med prestisjetung talentutdanning

Christine Gaasland er uteksaminert fra Circle K Norges toårige talentprogram. På sikt er drømmen hennes å lede sin egen stasjon. – Vi er svært stolte over årets avgangskull. Dette er 11 drivende... Les mer »
politibil

Etterforsker «uklart» dødsfall i Vesterålen

En mann i slutten av 30-årene ble funnet død på Stokmarknes i Vesterålen. Politiet har startet etterforskning, opplyser NRK. Seksjonsleder Geir Bendiksen ved Sortland lensmannskontor bekrefter at den døde er identifisert og... Les mer »
vesterålen

NAFs reisetips: Anbefaler Vesterålen og Andøya

Norgesferie blir stadig mer populært. – Sett av tid til noen uforutsette stopp og spontane omveier. Det er ofte de tingene du ikke visste om, som blir de største opplevelsene, anbefaler NAF... Les mer »
nettrakett

Facebook booket Nettrakett i Vesterålen til ekspertpanel

Nylig fikk det nordnorske digitale byrået Nettrakett en henvendelse og forespørsel fra Facebooks europeiske hovedkvarter i Dublin om å være en del av et ekspertpanel under Masterclass i markedsføring av helseprodukter. –... Les mer »
Arctic Race of Norway

Coop og Arctic Race Race of Norway samarbeider i nord

Coop Nord og Coop Nordland skal gjennom en ny samarbeidsavtale med Arctic Race of Norway jobbe for å utvikle gode og aktive lokalsamfunn i Nord-Norge. Daglig leder Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race... Les mer »