Det er ikke for sent å ta opp fag som privatist

sonans

Selv om skolestart har vært er det ikke for sent å ta opp fag på Sonans Utdanning. Manglet du det lille ekstra i årets opptak til høyere utdanning? Eller har du kanskje lenge tenkt på å ta opp fag? På Sonans Utdanning er det fortsatt ikke for sent å begynne denne høsten.

– Hos oss er det mulig å begynne helt frem til oppmeldingsfristen til privatisteksamen 15. september. Det lønner seg likevel å være tidlig ute for å sikre seg en plass, og for å gå glipp av minst mulig undervisning dette semesteret, sier direktør for skoledritft, Michael Brekke.

Les også:  Avvikler utskjelt arbeidsgiveravgift

Sonans har 30 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen.

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller å ta fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse, eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak. En Sonans-rådgiver vil hjelpe deg med hvilke fagkombinasjon akkurat du trenger for å nå ditt mål basert på dine interesser, evner og timeplan-ønsker, avslutter Brekke.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.