ANNONSE: Bitcoin Revolution kan sikre deg høyere avkastning

bitcoin

Sommeren går mot slutten og langtidsvarselet her i Bodø viser mange grå skyer. Kanskje har du hatt en strålende ferie i Syden denne sommeren, eller kanskje du har planer om å reise et sted neste sommer. Uansett kan det være lurt å begynne å spare til neste sommer allerede nå. 

Det er mange alternativer når det kommer til sparing, dessverre velger mange nordmenn dårlige sparemetoder. Mange sparer til ferie ved å legge mynter på sparegrisen eller sette pengene inn på en sparekonto. Det mange ikke tenker på er at den renten du får på pengene dine på en høyrente konto er veldig lav. En typisk norsk høyrentekonto har gjerne rundt 1% rente for øyeblikket. Du tenker kanskje at 1% avkastning per år ikke er så ille ettersom det er ‘gratis’ penger; Der tar du feil, hvert år opplever vi nordmenn en inflasjon på omtrent 2%.

Det betyr at selv om banken gir deg penger hvert år, mister de pengene mer verdi en du tjener på å ha de i banken. Dette konseptet kan være vanskelig for mange å forstå, la meg derfor presentere et enkelt eksempel: Du har 100 kr og har tenkt å kjøpe en solhatt som koster akkurat 100 kr, men sommerferien i Syden er nettopp over og du tenker at du like gjerne kan vente til neste gang du skal til Syden og bare sette den 100-lappen inn på en konto med 1% rente. Det tar lengre tid en ventet før du kommer deg til Syden og 10 år senere bestemmer du deg for at det er på tide å kjøpe solhatten og ta en lange ferie. Du ser at 100-lappen din nå har blitt til omtrent 110 kr, men du har ikke tjent 10 kr, solhatten har nemlig gått opp i pris til 122 kr takket være inflasjon. 

Når du sparer er det veldig viktig å investere pengene slik at de går opp i verdi i stedet for å sakte miste verdien sin til inflasjon. Det finnes mange måter å investere pengene dine på, blant disse er aksjemarkedet. Du har sikkert hørt mye om aksjemarkedet og muligens også om obligasjonsmarkedet. Dette er klassiske eksempler på investeringer som tradisjonelt sett har gitt en mye bedre avkastning en sparekontoer i banken. Men aksjer er ikke det eneste alternativet du har. En litt mer moderne investeringsform er kryptovaluta, og kongen blant kryptovaluta er uten tvil Bitcoin. Bitcoin kan gi deg en utrolig avkastning, enkelte har tjent mange millioner på Bitcoin. Det kan være vanskelig å forstå kryptovaluta markedet godt nok til å tjene masse penger, men heldigvis finnes det roboter som kan gjøre det for deg. 

Kryptovaluta roboter er helt geniale! De kan gjennomføre handler mye raskere enn et menneske og kan derfor alltid komme mennesker i forkjøpet og utnytte muligheter i kryptovalutamarkedet. Denne lynraske roboten kan derfor få en suksessfull handel og tjene penger for deg helt automatisk i 80%-99,6% av tilfellene avhengig av type handel og robot. Kryptovaluta roboter er derfor en utrolig investeringsmulighet for folk som ønsker høy avkastning uten at de trenger å involvere seg aktivt i handel av aksjer eller lignende. Roboten gjør alt arbeidet, alt du trenger å gjøre er å starte den. BitcoinGrowthFund.com er et eksempel på en slik robot. 

Uansett om du trenger penger til en Sydentur eller kanskje en hyggelig konsert på Kom Heim og en tur til Nordlandsbadet, er det alltid lurt å investere sparepengene for å få litt ekstra penger i lommeboken når du trenger det.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.