VIDEO: Oslo Freedom Forum arrangeres i Oslo i mai

Human Rights Foundation

The Human Rights Foundation (HRF) arrangerer det 11. årlige Oslo Freedom Forum vil bli holdt i Oslo 27. til 29. mai.

Den årlige menneskerettighetskonferansen samler noen av verdens ledende menneskerettighetsaktivister, akademikere, eksperter på menneskerettighetslov, journalister og verdensledere som står for frihet i kampen mot noen av verdens mest undertrykkende regimer.

Bekreftede talere for Oslo Freedom Forum i 2019 inkluderer tidligere vinner av Nobels Fredspris José Ramos-Horta, den kinesiske kunstneren og demokratiaktivisten Ai Weiwei, Preet Bharara i samtale med Bill Browder, sangeren og LGBTQ aktivisten Denise Ho, aktivist og advokat for Uyghur-folkets rettigheter Nury Turkel, forfatteren av boken «On Tyranny» Timothy Snyder, den somaliske aktivisten og læreren Fartuun Adan, advokaten og journalisten Laritza Diversent fra Cuba, Felix Agbor Nkongho som arbeider som menneskerettighetsadvokat i Cameroon, den etiopiske aktivisten Eskinder Nega som kjemper for pressefrihet, den kenyanske trans-aktivisten Audrey Mbugua og den Iranske journalisten Masih Alinejad-Ghomi.

Les også:  Ny rapport: Barnevernet slaktes av Helsetilsynet
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.