læringsverkstedet

Stortingspresidenten besøkte barn i barnehagen

Trøen ønsker å jobbe aktivt med at barna får kjennskap til hvordan demokratiet fungerer. Hun snakket om hvor viktig det er å bruke muligheten til å delta aktivt i samfunnet og å... Les mer »
nordic screens

Barnas Valg 2019: Nå skal barna stemme!

Hvordan hadde Norge sett ut hvis barna fikk bestemme? Det får vi snart svaret på. Redd Barna og Nordic Screens er igang med Barnas Valg 2019. I 2017 deltok 60 000 barn i... Les mer »
nrk

Klart for NRKs folkemøte i Tromsø

Studenthuset Driv i Tromsø er første stopp for NRKs fem folkemøter i tiden før valget i år. NRK arrangerer fem folkemøter på ulike steder i landet under årets valgkamp, og det første... Les mer »
nrk

Slik blir valgdekningen på NRK

Kommune- og fylkestingsvalgene belyses med temaer og politikere fra hele landet. Det blir blant annet partilederdebatter for hele familien, folkemøter og valg-gaming i beste sendetid. – Gjennom en stor om omfattende valgdekning over... Les mer »
data

Nå kan du forhåndsstemme i Bodø

Mandag 9. september 2019 er det kommunestyre- og fylkestingsvalg i Bodø. Du kan stemme allerede fra 8. september i noen valgkretser i Bodø. Du kan også forhåndsstemme fra og med i dag,... Les mer »
tv2

Slik blir valget på TV 2

Når Arendalsuka starter på mandag går også startskuddet for valgsendingene på TV 2. Det blir omfattende dekning både på TV 2, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sumo og på TV2.no. Valget på... Les mer »
surveys

Norsk kulturforum lanserer «Sjekklista for kulturen» og setter kulturen på agendaen i lokalvalgkampen

Norsk kulturforum – interesse- og kompetanseorganisasjonen for den lokale kultursektoren – har utarbeidet Sjekklista for kulturen, et verktøy som peker på det offentliges ansvar for det lokale kulturlivet. Sjekklista for kulturen er et redskap som kan... Les mer »
apple

I år kan bodøværinger stemme med mobilen

Ved årets valg får du en SMS med lenke til valgkortet ditt. Dermed har du valgkortet på mobilen og lett tilgjengelig når du skal stemme, opplyser Bodø kommune. De fleste velgerne i... Les mer »
Norsk Hyttelag

Norsk Hyttelag foreslår valgfri stemmekommune for hytteeiere

Norsk Hyttelag foreslår at landets 600 000 hytteeiere selv skal kunne velge om de vil avlegge stemme i hjemkommunen eller hyttekommunen. – Mange hytteeiere er mer knyttet til hyttekommunen sin enn til... Les mer »
akademikerne

Flere Akademiker-medlemmer vil stemme på Miljøpartiet

Miljøpartiet de grønne er nå det tredje største partiet blant Akademikernes medlemmer, viser en meningsmåling gjennomført av Respons for Akademikerne. – Klimaendringene er en av de virkelig store utfordringene samfunnet står overfor... Les mer »