VIDEO: Knut Anders Sørum – Håp (Når hjertet hamrer)

drabant

Første juledag kan alle filmhjerter fryde seg. Da er det premiere på årets store romjulsfilm «Troll – Kongens hale», som blir å se på kinolerreter Norge rundt med Knut Anders Sørum som står bak hovedlåta.

Denne sangen heter «Håp (Når hjertet hamrer)», og da Knut Anders ble spurt om å være med, syntes han at dette hørtes ut som et vanvittig kult prosjekt som han naturligvis ville bidra på.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Å få muligheten til å være med å lage en sånn låt til en stor og episk film har vært en drøm siden jeg var guttunge, forteller han, og berømmer samtidig studioet bak filmen, Sagatoon, for dette massive prosjektet som det har tatt 15 år og kostet nærmere 120 millioner kroner å skape.

– Det har vært utrolig spennende å prøve å få låta til å matche den episke følelsen i «Troll – Kongens hale», samtidig som det skal være en følelse av Norge, troll, Dovrefjell og eventyr!

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.