moelven

God start på året for Moelven

Den internasjonale etterspørselen etter trevarer bidrar nok en gang til et sterkt kvartalsresultat i Moelven. Driftsresultatet for årets tre første måneder ble på NOK 140,9 millioner.  Driftsresultatet fra første kvartal er en... Les mer »
moelven

Historiske resultater fra Moelven

Moelven leverte i 2018 sitt beste fjerde kvartal noensinne, og ligger an til et årsresultat som er det nest beste i konsernets historie. Moelven Industrier ASA har et foreløpig årsresultat på NOK... Les mer »
moelven

Første sagbruk i Norge med røntgensortering av tømmer

Hver eneste tømmerstokk skal brukes til det den passer best til og mindre svinn. Det er målet til Moelven Våler AS i Braskereidfoss når sagbruket blir det første i Norge med røntgensortering... Les mer »
moelven

Moelven Byggmodul AS i Moelv varsler nedbemanninger

Moelven Byggmodul AS i Moelv varsler en nedbemanning på opptil 40 årsverk. Årsaken er svak inntjening og manglende konkurransekraft. De ansatte ble informert om dette onsdag ettermiddag. Byggmodulfabrikken i Moelv har gjort... Les mer »
moelven

Magne Vikøren ny kommunikasjonsdirektør i Moelven

Magne Vikøren er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Moelven Industrier ASA og begynner i jobben senest 1. april. Konsernsjef Morten Kristiansen sier at han med glede kan informere om at den tidligere markeds-... Les mer »