fagforbundet

Mette Nord valgt til leder for 8 millioner fagorganiserte

Fagforbundets Mette Nord ble i dag valgt til leder av EPSU (European public service union), organisasjonen til åtte millioner ansatte i offentlige tjenester i Europa. – Vi skal kjempe fram bedre fordeling... Les mer »
Foto: Jan Lillehamre

Fagforbundet om jentene i Giske-saken: «Beklagelig»

Det har i de siste dagene rast en storm rundt Arbeiderpartiets Trond Giske og hans omgang med to yngre jenter i Fagforbundet i en danse-video publisert på flere nettsteder. Nå mener jentene... Les mer »
fagforbundet

Forbundsstyret i Postkom sa ja til fusjon med Fagforbundet

Forbundsstyret i Postkom vil slå seg sammen med Fagforbundet. De to forbundene har dermed tatt et langt skritt på veien mot å bli ett forbund. Spørsmålet om sammenslåing med et annet forbund... Les mer »
sykdom helse

Full lønn under sykdom handler om rettferdighet

Fagforbundets hadde deres årlige landsstyre 13. september 2018. I forbindelse landsmøtet kom Fagforbundet med en felles uttalelse om sykdom og sykelønn. Uttalelsen handler i hovedtrekk om sykelønn. Da sykelønnsordningen ble innført for... Les mer »
nord

Fagforbundet anmelder Aleris for grov arbeidslivskriminalitet

Fagforbundet har anmeldt helse- og omsorgsselskapet Aleris Ungplan & Boi AS til Økokrim. Selskapet er en del av Aleris-konsernet, og en av Norges største private aktører i helse og omsorg. Forbundet ber... Les mer »
leker barn

Barnehagestreiken over – Tariffavtalen videreføres

Barnehageansatte ved Elvebakken barnehage på Inderøy i Trøndelag som har streiket i nesten seks uker, kan nå kan de gå tilbake på jobben. Tariffavtalen er sikret. Den 22. mai ble det avholdt... Les mer »
helikopter

Fagforbundet: – Ta tilbake luftambulansen!

Fagforbundet reagerer på kaoset som har oppstått i forbindelse med anbudsutsettelsen av luftambulansetjenesten. Lederen i Fagforbundet går nå ut og med en advarsel om at dette særlig rammer Nord-Norge og folk som... Les mer »