CEWE feirer 50 millioner fotobøker

fotobok

Det som i 2005 begynte som innovasjon, har i dag utviklet seg til å bli et av verdens mest populære fotoprodukter: CEWE fotobok. Nylig ble eksemplar nummer 50 million solgt. I Paris overrakte CEWE sammen med handelspartneren Fnac, den helt spesielle utgaven av CEWE fotobok til den fornøyde kunden D. Maclere.


– Jeg er sikker på at jeg vil fortsette å bla i mine fotobøker om 20 år. Det vil forundre meg hvis vennene mine ser på sine bilder på en harddisk. Papirtrykk er bare mye mer sentimentalt, sier D. Maclere.

Eksemplaret hans (midten, bildet over) er basert på hans opphold i Tanzania.

– Når jeg kommer hjem fra reiser har jeg bare ét ønske: å dykke ned i bildene mine. Jeg elsker å ta bilder når jeg reiser og verdsetter å sortere de etterpå og redigere de hvis det er nødvendig, sier D. Maclere.

Siden i fjor ble CEWE fotobok også produsert fullstendig klimanøytralt.

Les også

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.