VIDEO: Einar Flaa – Close To Nature

grappa

Einar Flaa sin tredje singel i år handler om å føle at man er del av noe større enn seg selv. Hvordan jorda bare gir og gir uavhengig av hvordan vi behandler den, og at vi tar naturen og ressursene for gitt – bruk og kast uten å trekke en mine.

– Jeg er ikke spesielt religiøs, men når jeg er ute i naturen føler jeg meg noen ganger nærmere svarene på noen grunnleggende spørsmål. Jeg tenker at svarene ligger her ute. At fuglene synger om det, at vinden hvisker om det og at alle lydene og luktene snakker om det. Om hvem vi er og hvorfor vi er her, om vårt eget forbruk og hvor vi gjør av avfallet vårt, sier Flaa.

Les også:  Richard Hawley slipper albumet "In This City They Call You Love"

En teori han sitter på, er at folk ville tenkt mer på hvordan vi behandler naturen om vi kom nærmere den, for å kjenne på hva den betyr og hva den kan gi oss.

– Jeg endte derfor opp å skrive en sang om dette, som det var naturlig å kalle «Close To Nature».

Dette er tredje låt fra Einar Flaa sitt kommende album, «Silent String», ute 12. oktober.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.