Whitesnake og Europe kommer til Norge!

scandic live nation

Det britiske rockebandet Whitesnake, med tidligere Deep Purple-frontmann David Coverdale i spissen, tar turen tilbake til Norge!

Denne gangen er det Oslo Spektrum som står for tur, og med seg har de selveste Europe. Grip sjansen til å oppleve de legendariske bandene 10. mai!

Etter den globale suksessen med albumet «Flesh & Blood» (2019) har Whitsnake spilt intet mindre enn 55 shows i 24 land for mer enn 600.000 fans. Nå utvider de turneen, og det er en glede å annonsere at veteranene kommer tilbake til Norge. Bandet spiller låter fra det nyeste albumet, men også hits og favoritter fra sin over 40 år lange karriere.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

Special guests er ingen ringere enn de legendariske hardrockerne i Europe. Det svenske bandet hadde eventyrlig suksess på 80-tallet, og står blant annet bak monsterhiten «The Final Countdown». De har solgt over 20 millioner plater og turnert verden over.

Billetter er i salg fra fredag 20. desember kl. 10.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.