Vipps og Vaimo Norge samarbeider om Magento nettbutikker

iphone bank

Vipps, Norges ledende leverandør av mobile betalingsløsninger har valgt Vaimo Norge, en Magento Global Elite Partner, til å levere deres offisielle betalingsmodul for Magento 2.

Butikkeiere får nå endelig muligheten til å benytte Vipps som betalingsløsning i sin Magento 2-butikk.

Løsningen benyttes i dag av over 2,8 millioner brukere, som nå også kan benytte denne betrodde kanalen som betalingsløsning på nett. Løsningen er ikke bare rask og enkel, men også svært trygg, med flere av Norges største banker i ryggen. Vipps har i dag nesten 100 prosent merkevarekjennskap i det norske markedet.

Det er Magento-selskapet Vaimo Norge som har utviklet den offisielle Vipps-modulen.

– Vi ser frem til reisen med Vipps på Magento 2, og opplever en veldig etterspørsel etter løsningen i markedet. To så spennende plattformer i vekst er som skapt for hverandre. Vi gleder oss til lansering og videre samarbeid, sier Vaimo Country Manager Kjetil S. Hansen.

Enklere betaling i alle Magento 2-nettbutikker
Vipps-brukerne, som nå representerer over halvparten av den norske befolkningen, får tilgang til en kjent, og ikke minst sømløs, handleopplevelse gjennom Vipps’ betalingsløsning på nett.

I kombinasjon med Magento, mener Vipps-sjef Rune Garborg at de har funnet vinneroppskriften.

– Gjennom samarbeidet med Vaimo kan langt flere nettbutikker og brukere oppleve enklere og raskere netthandel. Vi vet at mange synes det tar altfor lang tid å gjennomføre kjøp på nett i dag, og ved å forenkle dette får brukerne en langt bedre kjøpsopplevelse, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Brukere slipper å oppgi kort- og leveringsinformasjon, da kjøpet verifiseres i Vipps-appen, hvor denne informasjonen innhentes automatisk, og kommuniseres til nettbutikken. På denne måten kan brukerne være sikre på at deres personopplysninger er i trygge hender.

Ny funksjonalitet kommer fortløpende
Vipps er tilgjengelig for alle brukere som har et norsk mobilnummer. Vipps’ betalingsmodul er tilgjengelig for alle Magento 2 leverandører i Norge fra og med versjon =>2.1.

Etter lanseringen av Vipps utvidelsen for Magento 2 vil Vaimo fortsette arbeidet med utviklingen av ny funksjonalitet til betalingsmodulen på løpende basis.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.