VIDEO: Sandra Lyng og OnklP – Fall

sandra onklp

Sandra Lyng fra Mosjøen i Nordland og kjendis-rapperen OnklP hyller kjærligheten sammen i den ferske singelen «Fall» som er ute nå.

Tidligere i år slapp Sandra Lyng sin første norskspråklige låt på over 10 år. I dag er hun igjen aktuell med en låt på morsmålet, med en av Norges største navn innen musikken, OnklP.

– Vi har kjent hverandre nå i 12 år og har siden 2005 snakket om å gjøre en låt sammen. Vi har også skrevet ting sammen opp igjennom årene som har blirt ligget i «hvelvet». Endelig fant vi den rette låta for oss og det føles fint å kunne være sårbar og ekte. Jeg har alltid vært glad i Pål (Onkl P) og digger det han har gjør som låtskriver og rapper. Jeg er så er stolt av å gjøre en låt med han, sier Sandra Lyng.

Les også:  Nye tall: Nord-studentene mer fornøyde

«Fall» handler om kjærlighet og at kjærligheten er større enn alt det overflødige. Teksten er velfundert og melodien suser fint avgårde, så samarbeidet har tydeligvis vært vellykket.

– Sandra hadde en perfekt låt ide som fikk meg til å skrive om det jeg gikk igjennom akkurat da, forteller OnklP.

Se videoen her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.