VIDEO: Rikke Normann – I Belong (Magnify Remix)

i belong

Rikke Normann slapp nylig den knallsterke første låten fra sitt kommende album. Nå har låten blitt remixet av flere anerkjente produsenter og artister, og resultatet er EP-en «I Belong Remixes», som nettopp ble sluppet.

Det er tre svært talenfulle artister som hver har laget sin versjon av låten: Magnify (Madcon, Amanda Delara, Nico & Vinz mfl), Prins Thomas og Andreas Ihlebæk.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

– Jeg digger å høre låtene mine tolket av andre! Det er utrolig kult å høre hvor mye en låt kan forandre seg og hvor forskjellig resultatet blir. Når jeg skriver låter er det utrolig viktig for meg at låtene er sterke nok til å å stå alene, kunne gjøres akustisk, dras i flere retninger og pakkes inn i ulike sjangre. Det er det som for meg kjennetegner en god låt. Og også derfor jeg skriver på “gamlemåten”, på piano, funker det der, funker den overalt, sier Rikke Normann.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Også musikkvideoen har fått en remix.

– Det er virkelig en ære å ha fått med seg en så bra gjeng på denne remix-EP’en! At store artister og produsenter blir inspirert til å ville lage sin egen versjon av mine låter er igjen veldig inspirernede for meg. Når i tillegg hot-shot-stjernefotograf Robin Bøe (Zara Larsson, Marcus&Martinus, Alan Walker) tilbyr seg å gjøre musikkvideo til Magnify-remixen, fordi han digger den så mye, tenker jeg at jeg er inne på noe her, det er utrolig gøy, sier Rikke.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.