VIDEO: Glimt utklasset Kristiansund på Aspmyra

glimt

Bodø/Glimt fikk besøk at Kristiansund (KBK) på Aspmyra søndag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Glimt kjempet om topp-plassering og Europa-spill, Kristiansund kjempet om å overleve i Eliteserien.

Nesten 6000 tilskuere på Aspmyra denne høstkvelden i Bodø så Glimt streve mot Kristiansund i en halvtime første omgang. Gjestene lå i forsvar og hadde et par bra kontringer. Kristiansund hadde tidlig også en god kontring med et bra skudd på mål, men Julian Rekdahl Lund reddet og holdt Glimt inne i kampen.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Etter 44 minutter fant endelig Hugo Vetlesen nettmaskene og satte inn 1-0 for Glimt. De fleste trodde omgangen var over etter dette, men bare minuttet etter er det Hugo som igjen scorer, og det står 2-0 til Glimt i pausen.

Etter pausen fortsetter Glimt hardkjøret mot Kristiansund, etter 55 minutter står det 3-0 til Glimt, signert Ola Solbakken. Men Ola var ikke ferdig ennå. 5 minutter etter setter han inn en til og det er 4-0 til Glimt.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Kampen var punktert da Runar Espejord satte inn 5-0 til Glimt etter 70 minutter. Utrolig nok kunne det blitt flere mål for Glimt som hadde et par mål annulert for offside. Det var med andre ord en total utklassing på Aspmyra av Glimt for Kristiansund. Glimt er med denne seieren nå sikret medalje i Eliteserien.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.