Tryg dekker evakuering av Israel-turister

fly reise ferie

Tryg dekker evakuering av norske reisende som vil tidligere hjem fra Israel. Selskapet har mandag ettermiddag fått 13 henvendelser fra kunder som vil evakueres, og vil dekke tidlig hjemreise for disse, opplyser kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg Forsikring.

– Ut fra situasjonen som er oppstått, har Tryg bestemt at vi dekker tidligere hjemreise for våre kunder som er i Israel og ønsker dette. Vi dekker også avbestillinger for reiser som skulle vært foretatt etter 7. oktober, da norsk UD utstedte reiseråd for Israel, Gaza og Vestbredden, sier Irgens videre.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Tryg oppforder de som vil ha tidlig hjemreise, om å prøve å skaffe seg billett med de flyselskapene som fortsatt har utgående ruter fra Israel.

– Vi har ingen mulighet for å skaffe plass på fly, så dette er noe man må ordne selv, sier Irgens videre.

Tryg oppfordrer alle som befinner seg i området til å registrere seg på reiseregistrering.no.

Les også:  Høyre og Frp i Nordland: – Utfordringene med gratis ferjer må løses

– Vi anbefaler også dem som er i Israel nå å følge med på informasjon fra norske utenriksmyndigheter, og å vurdere om det er behov for å reise, eller om de skal vente på ordinært oppsatt hjemtransport, sier Irgens videre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.