TIX deler ut de norske jurystemmene i ESC

nrk

Andreas Haukeland, bedre kjent som TIX, skal lese opp stemmene fra den norske juryen under den store finalen av Eurovision Song Contest lørdag kveld.

– Det er et ærefullt oppdrag. Jeg er kanskje mer nervøs for dette enn opptredenen under Eurovision i fjor. Det er jo en direktesending for 200 millioner mennesker det er snakk om, og det er en veldig seriøs setting, så jeg setter stor pris på tilliten, forteller TIX.  

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

Tirsdag dukket TIX opp utenfor PalaOlimpico i Torino i DJ Astronaut-kostymet. Han kan avkrefte at han har noe med Subwoolfer eller låta «Give That Wolf a Banana» å gjøre.  

–  Siden jeg skal dele ut poengene for Norge i år følte jeg at jeg måtte få med meg Eurovision-stemningen på nært hold, så jeg reiste ganske spontant til Italia for å treffe den norske delegasjonen. Det var jo gøy at det ble så mye oppstyr rundt dette og viser bare hvor stort engasjementet det er for det norske bidraget i år. 

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

– Mens Subwoolfer stod på scenen under tirsdagens semifinale, koste jeg meg på tribunen og heiet sammen med en drøss med norske supportere, sier TIX. Han skal dele ut jurystemmene fra Studio 1 på Marienlyst lørdag kveld. 

I dag skal Subwoolfer stå på scenen to ganger. Kveldens juryprøve kl 21.00 er like viktig for Norgesresultat som morgendagens direktesending, ettersom jurystemmene teller 50 prosent. Det er disse stemmene TIX skal dele ut lørdag.  

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

– Mysteriet om hvem som befinner seg bak maskene lever med andre ord videre, sier delegasjonsleder Stig Karlsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.