Test: Førsteklasses frokost hos Comfort Hotel Bodø

Comfort Hotel Bofø

Comfort Hotel Bodø er det nyeste hotellet i Bodø og ligger i midten av Bodø sentrum. Comfort Hotel er et moderne hotell for den prisbevisste uten det unødvendige.

Comfort Hotel Bodø er en del av Nordic Choice Hotels og det er ikke noe å si på standarden, hotellet er splitter nytt, og det er heller ikke noe i veien med beliggenheten: puber, restauranter, shoppingsenter og konsertscene er rundt 50 meter unna.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Men det viktigste for de besøkende i Bodø er i de fleste tilfeller likevel hotellfrokosten. Bodøposten.no testet frokosten hos Comfort Hotel Bodø.

Det var romslig med sitteplasser i spisesalen og utvalget av mat og drikke var mye bedre enn forventet. Comfort Hotel skal være et budsjett-hotell, men standarden på frokostbuffeten var 5-stjernes.

Har fant jeg flere typer brød, knekkebrød, frokostblandinger, yoghurter, pålegg og drikke. I tillegg var det kjeks, wienerbrød, laks, croissanter, frukt, grønnsaker og mye mer.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Og som forventet var det ingenting å utsette på hotellfrokosten. Alt som ble testet var førsteklasses. Det var dessuten behagelig å spise frokosten i en tilbakelent, moderne atmosfære med utsikt ut mot sentrumsbildet.

Utvalget var ikke overdådig, men her finner du alt du trenger til en perfekt frokost – og vel så det. Med tanke på at dette er et budsjett-hotell må det faktisk bli terningkast 6. Så bra var frokosten faktisk.

Les også:  Jordbruksavtale: Et viktig inntektsløft

På Comfort Hotel Bodø får du med andre ord valuta for pengene. Anbefales!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.