The National ute med albumet «Laugh Track»

playground

Bandet The National overrasker med sitt andre album i år. Dette avslørte bandet nylig på en Homecoming-festival i Cincinnati. Det 12 spor lange albumet «Laugh Track» ble påbegynt under samme innspillingene som listetoppen «First Two Pages of Frankenstein» som ble sluppet i april.

På albumet «Laugh Track» hører vi et The National med en ny eksperimentell lyst og besluttsomhet, og en vilje til å snu opp ned på den kreative prosessen.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

Mesteparten av materialet ble finslipt på turné i løpet av året som har gått, og senere tatt i bruk da bandmedlemmene gikk tilbake i studio. Trangen til å skape noe utover mykheten som har preget både «First Two Pages of Frankenstein» og albumene som kom før, tok over, og her fikk trommeslager Bryan Devendorf være drivende.

«Laugh Track» inkluderer bidrag fra Phoebe Bridgers og Rosanne Cash, samt Bon Iver-samarbeidet «Weird Goodbyes» fra tidligere i år. I forbindelse med albumslippet legger The National nå ut på ny turné.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.