ringnes

Nå kjøres julebrusen ut til butikker i Bodø!

Denne uken kjøres julebrusen ut til butikkene i Bodø. – Noen syns nok det er litt tidlig, men ikke julebrusfansen. De har ventet lenge nok, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard. –... Les mer »
ringnes

Et steg i riktig retning for å stanse handelslekkasjen til Sverige

Tirsdag ble det klart at Frp og regjeringen har kommet til enighet om å redusere avgiftsnivået på en rekke grensehandelsutsatte varer i neste års statsbudsjett. – Godt nytt for både norsk næringsmiddelindustri... Les mer »
ringnes

Prøv en iskremsoda i sommer!

Sommer, sol, iskrem og brus – alt går perfekt sammen. Men har du noen gang prøvd iskrem i selve brusen? – Dette er faktisk en gammel klassiker som fortjener å bli oppdaget... Les mer »
aluminiumsboks

Den optimale guiden til drikkevaretemperatur i sommer

Kaster du pilsen utålmodig i fryseren eller åpner du en nykjøpt pils fra butikken så snart du kommer hjem? Uansett går du glipp av noe av det beste pilsen har å by... Les mer »
kaffe te mineralvann

Brusfest for Matsentralen etter avgiftsendring

Over 20.000 flasker med Farris Bris og Pepsi Max ble fredag overlevert fra Ringnes til Matsentralen, som via sitt samarbeid med ideelle organisasjoner sørger for at de gis bort til de som... Les mer »
øl alkohol

To nyheter fra Ringnes i Bodø-butikkene fra mandag

Ringnes lanserer ett historisk og ett tidsriktig øl: Carlsberg 1883 og Frydenlund Juicy IPA. Begge nyhetene er i Bodø-butikkene fra mandag. Carlsberg 1883 lar deg drikke et øl slik det smakte for... Les mer »
mikrofon musikk tale

Solo og Idol jakter på den nye Solo-stemmen

Idol 2020 starter på TV2 i dag kl. 20.00, og i år har Idol og Solo inngått et unikt samarbeid. Parallelt med Idol-sendingene jakter Idol og Solo på den nye stemmen til... Les mer »
ringnes

Skal selge 1,5 millioner flasker alkoholfritt juleøl i år

Salget av øl uten alkohol fortsetter å stige, og det gjelder også i juletiden. I desember regner Ringnes med å selge 1,5 millioner flasker av Munkholm Juleøl, Norges mestselgende alkoholfrie juleøl. –... Les mer »
pepsi cola

Ringnes og Pepsi inviterer Bodø til Taste Challenge!

Torsdag 15. august, kommer «Taste Challenge» til Bodø Torg for å utfordre folk til å velge sin favoritt mellom Norges to mest solgte drikker med colasmak  – PepsiMAX og Coca-Cola.  Dette er en blindtest... Les mer »
handeland pr

Roar (25) fra Bodø får 10.000 kroner i støtte fra Solofondet

Roar Wiik fra Bodø er en av de første som får tildelt stipend fra det nyoppståtte Solofondet. Roar er medlem i Bodø Seilforening, og ønsker støtte til å sette i gang en... Les mer »