ringnes

Solo – Norges sprekeste 90-åring

Solo, en av Norges mest kjente og kjære merkevarer, fyller 90 år. I flere tiår har den gule brusen vært en selvskreven del av norske påsketradisjoner og skapt glede og god stemning... Les mer »
øl alkohol

Vanskeligere å lage øl uten alkohol

Det er faktisk enda vanskeligere å lage et fullverdig øl uten alkohol enn et øl med alkohol, sier Ringnes’ erfarne bryggerimester Olaug Flakne. – Vi må gjennomføre langt flere analyser av ølet.... Les mer »
ringnes

PODCAST: Bred mobilisering for utelivsbransjen!

I nyeste episode av «Utetime med Ringnes» får Hansi besøk av Ole Michael Bjørndal fra NHO Reiseliv og Mímir Kristjánsson fra partiet Rødt, som begge er sterke stemmer som taler utelivsbransjens sak... Les mer »
ringnes

Nå kjøres julebrusen ut til butikker i Bodø!

Denne uken kjøres julebrusen ut til butikkene i Bodø. – Noen syns nok det er litt tidlig, men ikke julebrusfansen. De har ventet lenge nok, sier kommunikasjonssjef i Ringnes, Nicolay Bruusgaard. –... Les mer »
ringnes

Et steg i riktig retning for å stanse handelslekkasjen til Sverige

Tirsdag ble det klart at Frp og regjeringen har kommet til enighet om å redusere avgiftsnivået på en rekke grensehandelsutsatte varer i neste års statsbudsjett. – Godt nytt for både norsk næringsmiddelindustri... Les mer »
ringnes

Prøv en iskremsoda i sommer!

Sommer, sol, iskrem og brus – alt går perfekt sammen. Men har du noen gang prøvd iskrem i selve brusen? – Dette er faktisk en gammel klassiker som fortjener å bli oppdaget... Les mer »
aluminiumsboks

Den optimale guiden til drikkevaretemperatur i sommer

Kaster du pilsen utålmodig i fryseren eller åpner du en nykjøpt pils fra butikken så snart du kommer hjem? Uansett går du glipp av noe av det beste pilsen har å by... Les mer »
kaffe te mineralvann

Brusfest for Matsentralen etter avgiftsendring

Over 20.000 flasker med Farris Bris og Pepsi Max ble fredag overlevert fra Ringnes til Matsentralen, som via sitt samarbeid med ideelle organisasjoner sørger for at de gis bort til de som... Les mer »
øl alkohol

To nyheter fra Ringnes i Bodø-butikkene fra mandag

Ringnes lanserer ett historisk og ett tidsriktig øl: Carlsberg 1883 og Frydenlund Juicy IPA. Begge nyhetene er i Bodø-butikkene fra mandag. Carlsberg 1883 lar deg drikke et øl slik det smakte for... Les mer »
mikrofon musikk tale

Solo og Idol jakter på den nye Solo-stemmen

Idol 2020 starter på TV2 i dag kl. 20.00, og i år har Idol og Solo inngått et unikt samarbeid. Parallelt med Idol-sendingene jakter Idol og Solo på den nye stemmen til... Les mer »