VIDEO: Millencolin ute med nytt album og ny single

sos

Skatepunk-legendene Millencolin fra Örebro i Sverige er tilbake med sitt niende(!!) album ‘SOS’, som slippes den 15. februar via Epitaph/Playground Music. Første smakebit er tilgjengelig nå.

Bandet viser stadig god form og leverer nok en plate proppfull av vital punk og skarpe refleksjoner. Stilmessig har de har gått tilbake til det som inspirerte dem til å starte bandet for 25 år siden – punk med samvittighet!

Les også:  Slik blir 17. mai-feiringen på TV 2

Bandet har det som alltid gøy, men er ikke redd for å prate om viktigere ting. Her blandes tekster om vennskap, øl og musikkens kjærlighet, med refleksjoner rundt fremmedfrykt, miljø, og planeten.

Millencolin har holdt sammen i alle år, og består av de samme fire gutta som startet opp i 1994 med debutalbumet Tiny Tunes (senere omdøpt til Same Old Tunes): Nikola Sarcevic på vokal og bass, Mathias Färm og Erik Ohlsson på gitar, og Fredrik Larzon på trommer .

Les også:  Vendela og Petter gifter seg på TV 2

Millencolin skal ut på veien igjen, og har turnéplaner for våren/sommeren 2019.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.