Foto: Olavfin

Sjekket båttrafikken ved Kjerringøy: En fikk pålegg om redningsvest

Politiet rapporterer at de har sjekket båttrafikken og båtførere ved Kjerringøy utenfor Bodø onsdag kveld. 18 båtførere ble sjekket. Alt var ok, melder politiet, men en båtfører fikk muntlig pålegg om å... Les mer »
kjerringøy vinter

Historien må omskrives: Kjerringøy handelssted fra 1600-1700-tallet

Husene på Kjerringøy handelssted ved Bodø er eldre enn først antatt. Det må føre til at historien må skrives om, opplyser NRK. Forskere har tatt prøver av tømmerstokkene i husene på Kjerringøy... Les mer »
korps trompet tuba

17. mai-feiringen i Bodø: Her er programmet!

Snart skal nasjonaldagen feires over hele landet, og i Bodø starter feiringen allerede klokken 7.00 om morgenen med musikk i gatene. Bodø kommune har offentliggjort programmet som ikke bare innbefatter Bodø, men... Les mer »
party fest

Karneval på Kjerringøy Bryggehotell

Om du har lyst til å oppleve et karneval trenger du ikke dra så langt. Kjerringøy Bryggehotell inviterer nemlig til karneval lørdag 17. mars. Det er 20 års aldersgrense og Floorfillers spiller... Les mer »
landegode

Her finner du turer i Bodø og Salten

Det finnes nesten uendelig med herlige turer i fantastiske omgivelser å begi seg ut på i Bodø og resten av Saltenregionen. På nettsiden Tursiden.no finner du massevis av flotte turforslag. Tursiden er... Les mer »