arva

Ekstremvær i Nordland: Lad opp pc-er og mobiler nå!

Selv om Arva er i full beredskap for det nye uværet som kan komme til å treffe Nordland med full styrke i natt og torsdag morgen, så kan det bli nye strømbrudd,... Les mer »
bodø vinter

Foreslå kandidater til kommunedelsutvalgene i Bodø

I høst er det valg til kommunedelsutvalgene i Tverlandet, Saltstraumen, Skjerstad og Kjerringøy/Nordsia. Nå kan du foreslå kandidater, opplyser Bodø kommune. – Vi oppfordrer lag, foreninger og enkeltpersoner til å foreslå kandidater. Du kan... Les mer »
perfekta

«Hver gang vi møtes» fortsetter akustikk-suksessen med Rockfon

I fjor satte det folkekjære underholdningsprogrammet «Hver gang vi møtes» Kjerringøy på kartet. Programmet ble spilt inn i nye helt lokaler i vakre omgivelser. Det stilte krav til den akustiske kvaliteten, og... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Kultur i Salten får 317 000 kroner

– Det er ingen tvil om at kulturopplevelser binder sammen mennesker og gir livene våre innhold. Fylkesrådet er opptatt av at kultur skal være tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor i fylket... Les mer »
moddi

Moddi legger turen innom Nordland i sin nye norgesturné

Forrige gang Pål Moddi Knutsen dro på turné, var det Istanbul, London og Santiago de Chile som stod på plakaten. Denne gangen heter stoppestedene Ulsteinvik, Skaun og Mo i Rana. I dag... Les mer »
perfekta

Rockfon sørget for god akustikk til Hver gang vi møtes på Kjerringøy

Innspillingen av det populære underholdningsprogrammet Hver gang vi møtes er flyttet til det det nye lokalet, Kvitbrygga, som ligger på Kjerringøy utenfor Bodø. Hver gang vi møtes er underholdningsprogrammet som samler åtte... Les mer »
pynt lys dekor

Dette skjer i adventstida i Bodø

Bodø i Vinden har samlet noen fine opplevelser du kan fylle adventstiden med. Få med deg disse juleaktivitetene for den optimale oppladningen av julestemning før jul. Julemarked: t.o.m. 5. desember: Ved Rådhusplassen... Les mer »
tv2

Nye programmer fra Kjerringøy ved Bodø – Her er artistene i «Hver gang vi møtes»

Maj Britt Andersen, Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft, TIX, Arif og Stig Brenner. Disse åtte artistene skal gi oss magiske musikalske øyeblikk og gode historier i «Hver gang... Les mer »
Odd og Vega

Odd og Vega med konsert på Kjerringøy

Viseduoen Odd og Vega ferierer på Kjerringøy i disse dager hvor de har familie. Neste onsdag den 28. juli holder Odd og Vega konsert i Karl Erik Harr-muséet på Kjerringøy. Duoen «Odd... Les mer »
Foto: Olavfin

Inviterer til villmarkscamp på Kjerringøy

Det er ennå ledige plasser til villmarkscampen på Kjerringøy 17. -19. august – som er et tilbud til ungdomsskoleelever, opplyser Bodø kommune. Det blir kanopadling, bading, fisking, overnatting i telt/hengekøye, matlaging på... Les mer »