norgesgruppen

Matvarebutikker: – Kjøpt mer i Norge og laget mer mat hjemme

Etter pandemien tidligere i år opplevde matvarebutikkene Kiwi, Meny, Spar og Joker salgsrekorder. Utviklingen for NorgesGruppen i første halvår viser at norske forbrukere har handlet mer dagligvarer innenlands og laget flere måltider... Les mer »
norgesgruppen

NorgesGruppen på leting etter matskatter i Vesterålen

NorgesGruppens satsing på lokalmat fortsetter ufortrødent. Denne uken er konsernsjef Runar Hollevik og lokalmatansvarlig Eivind Haalien på leting etter spennende lokalmatprodusenter i Vesterålen og Lofoten til sine butikker. De siste årene har... Les mer »
kiwi bodø

Snart kan du ta ut og sette inn penger på Kiwi og Joker i Bodø

Fra juni måned tilbyr NorgesGruppens Kiwi og Joker-butikker kontantinnskudd og -uttak hos kundens bankforbindelse. BankAxept (Vipps) og bankene i Norge har sammen med NorgesGruppen utviklet en tjeneste som gjør at bankene kan... Les mer »
tine

TINE satser videre på pappbeger

Siden midten av september har TINE testet lettrømme i pappbeger i KIWI-butikker over hele landet. Kundene tok det imot med åpne armer, men feil i produksjonen har ført til flere at flere... Les mer »
korn mat bakeri

Helgeland Bakeri har akutt mangel på baker

Det er tydeligvis mangel på bakere i Salten for tiden. Helgeland Bakeri har akutt mangel på baker, opplyser selskapet på Facebook i dag. – Vi er en liten organisasjon og er helt... Les mer »
tine

TINE Rømme i pappbeger i KIWI-butikker over hele landet

Fra mandag vil TINEs lettrømme være tilgjengelig i nytt og mer miljøvennlig pappbeger. Både KIWI og TINE har tro på at dette er fremtidens emballasje og inviterer det norske folk til å... Les mer »
kiwi bodø

Kiwi i Bodø sentrum har åpnet

Det har i lang tid vært kjent at dagligvarekjeden Kiwi skulle åpne en ny butikk i Meierikvartalet i Bodø sentrum. Nå har den nye Kiwi-butikken åpnet. Kiwi minipris er en av landets... Les mer »
kiwi

KIWI bruker 11,5 millioner kroner på å redde kraftturbin

I et gammelt og nedslitt vannkraftverk utenfor Hønefoss konstaterer KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy at han har funnet grønt gull: Ved å redde Glitre Energis utslitte kraftturbin bidrar kjeden til å produsere den... Les mer »
matbutikk

Ny plan for ny Kiwi på Sortland

Etter mye planlegging er det nå kommet på bordet en ny skisse for etablering av en Kiwi-butikk på Sortland, i de tomme lokalene etter Nord-Norsk Engros, rett ved Kystvaktbasen. Det har vært... Les mer »
kiwi

​KIWI vokser fem ganger mer enn markedet

Ferske tall fra analysebyrået Nielsen viser at KIWI står sterkere i markedet enn noen gang. I 2017 vokste KIWI fem ganger mer enn det totale dagligvaremarkedet, og økte markedsandelen med 0,9 prosentpoeng.... Les mer »