Spekulerer om Trine Skei Grande trekker seg

trine skei grande venstre

Venstre-leder Trine Skei Grande har vært i hardt vær de siste dagene. Det begynte med en rykteflom som til å begynne med ble avvist til Bodøposten.no som «usanne rykter». Så ble det bekreftet at det var en «seksuell situasjon».

Den unge mannen som i 2008 var 17 år har nylig hatt en telefonsamtale med Trine Skei Grande for å avklare situasjonen. Til VG avslører han at Trine Skei Grandes og hans versjon av hendelsen er svært forskjellige:

Les også:  LESERINNLEGG: Aldri før har så mange spist så mye kake for så lite

– Da fikk jeg sjokk. Hun fortalte at hennes versjon var at det hadde vært en fest hvor venner koste seg og hvor jeg hadde dratt med henne bak et hus og hoppet på henne, sier mannen til VG.

Trine Skei Grande antyder med andre ord noe som kan ligne et seksuelt overgrep begått mot henne av den da 17 år unge gutten.

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

– Hun snur det altså plutselig til at det er jeg som er en overgriper og at det er jeg som burde ha skyldfølelse, sier han til VG.

VG skriver i samme sak at de vet at denne versjonen av historien er noe Trine Skei Grande (bildet over, foto: Venstre) også har formidlet til andre.

Resetts redaktør Helge Lurås skriver idag at: Guttens versjon kommer dagen etter at Erna Solberg har utnevnt Skei Grande til kulturminister og uttalt at hun har tillit til at Skei Grande snakker sant.

Les også:  Full frifinnelse av Fosenaksjonistene

Nå spekulerer redaktør Helge Lurås i Resett på Facebook om Trine Skei Grande må trekke seg.

https://www.facebook.com/helge.luras.7/posts/1272213036258394

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.