Nå går startskuddet for årets Visma Ski Classics renn

visma

Denne helgen går startskuddet for konkurransen Visma Alp Trophy, og først ut er Kaiser Maximilian Lauf, et utfordrende renn gjennom det majestetiske landskapet i de Østerrikske alpene.

Visma Ski Classics består av noen av verdens mest prestisjetunge og tradisjonsrike renn som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeinerrennet.

Visma introduserte i fjor Visma Alp Trophy som et nytt element i konkurransen. Trofeet, sammen med prispenger, tildeles de sammenlagte vinnerne av fire renn som finner sted i alpene i januar og feburar.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Vi er glade for å sette i gang årets første renn, og håper å se sterk konkurranse om Visma Alp Trophy. Trofeet gir touren et ekstra spenningselement, og vi gleder oss til å følge med videre, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

Visma gikk nylig inn i sin fjerde sesong som tittelsponsor av Visma Ski Classics, og sponsoratet har bidratt til å gjøre Visma til et velkjent varemerke i Europa. Antallet seere øker for hvert år, forrige sesong var det over 20 millioner som så de tv-overførte sendingene.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Visma Ski Classics gir oss muligheten til å nå ut til en bred målgruppe gjennom langrennssporten. Skiløperne har den samme dedikasjonen til langrenn som vi har til softwareutvikling, noe som gjør gjør sponsoratet til en utmerket match for Visma, avslutter Moan. 

Visma Ski Classics Alp Trophy-renn 2019:

Kaiser Maximilian Lauf, Seefeld, Østerrike, 12. januar 2019

La Diagonela, Zuoz, Sveits, 19. januar 2019

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Marcialonga, Trentino, Italia, 27. januar 2019

Toblach-Cortina, Toblach-Cortina, Italia, 2. februar 2019

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.