Superlag: Ålesund tapte 1-6 mot Glimt

glimt

Bodø/Glimt besøkte Ålesund som serieleder i Eliteserien med fem strake seiere i bagasjen. Kampen startet 18.00 søndag med Bodø/Glimt i gult og Aalesund i orange.

Philip Zinckernagel scoret 0-1 for Glimt etter 13 minutter, men Holmbert Aron Fridjonsson svarer for Aalesund og stillingen ble 1-1 etter 30 minutter. Sondre Brunstad Fet scoret for Glimt, stillingen ble 1-2, så Jens Hauge som satte inn 1-3 for Glimt, begge målene etter noen minutter. Så blåste dommeren til pause.

Ulrik Saltnes satte inn 1-4 for Glimt etter pausen, deretter scoret Philip Zinckernagel etter 54 minutter. Victor Okoh Boniface satte punktum med 1-6 for Glimt ved slutten av kampen.