Siemens lanserer smart oppvaskmaskin: iQ700

siemens

Simens lanserer iQ700, en helt ny type oppvaskmaskin med variabel hastighet som du kan styre fra mobilen.

Med varioSpeed on demand-funksjonen kan du øke hastigheten på oppvaskemaskinen via smarttelefon eller tablet på omtrent alle programmene, uansett hvor du er, selv om du har startet programmet.

Som med mange andre ting i livet, har folk også personlige preferanser når det gjelder oppvask. Favorittkombinasjonen av oppvaskmaskinprogram og tilleggsfunksjoner kan nå lagres på en egen favorittknapp. Et tastetrykk er alt som skal til for å starte oppvaskmaskinen raskt og komfortabelt “som alltid”. Når det gjelder driftstype, kan man på den nye modellserien velge mellom berørings- og tastestyring direkte på oppvaskmaskinen eller fjernstyring via Home Connect-appen.

Les også:  4. april er gulrotens dag

I tillegg kan du motta push-varsler på smarttelefonen eller smartklokken, eller gi talekommandoer ved hjelp av taleassistenter som Alexa eller Google Assistent.

Via Home Connect-appen kan oppvasksyklusen gjøres opptil tre ganger raskere. Dette er også mulig når maskinen allerede kjører, og uansett hvor du befinner deg. 

Et annet høydepunkt som gjør oppvasken enda mer praktisk, er den nye glassZone, der Siemens har laget et “prioritert område” for ømfintlige glass: Seks integrerte dyser rengjør glassene grundig og forsiktig ved hjelp av en skånsom og kontinuerlig vannstrøm. Og uansett om det er vannglass eller stettglass, holdes alle typer glass trygt på plass på myke anti-skli-elementer: Vin- og champagneglass får også ekstra støtte til stetten ved hjelp av myke kontaktflater. Det patenterte Zeolittsystemet sørger for skinnende resultater. Ved hjelp av det naturlige mineralet zeolitt forvandles fuktighet til varme og sørger for skinnende tørkeresultater. Det betyr at du også kan plassere verdifulle glass, som ellers ville ha blitt vasket opp for hånd, i oppvaskmaskinen uten bekymringer. Og du trenger ikke å finpusse dem etterpå, fordi vannflekker tilhører fortiden takket være nye glassZone. 

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Alt dette er i velkjent og elegant Siemens-design med fascinerende blått lys for interiørbelysningen og i statusdisplayet med sidelys.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.