Sexskandalen med Trine Skei Grande vokser: Familien til offeret bekrefter rykter

trine skei grande venstre

Rykteflommen på internett i Norge vil ikke avta, ryktene om Venstre-leder Trine Skei Grandes angivelig upassende seksuelle adferd mot en da bare 16 år gutt interesserer mange i disse #metoo tider.

I går publiserte Bodøposten.no nyheten at det er mange rykter på nettet som omtaler Venstre-leder Trine Skei Grande i en sexskandale med ung gutt.

I følge nettavisen Resett skal lederen i Venstre, Trine Skei Grande (bildet over, illustrasjonsfoto: Venstre), i 2008 ha hatt et «samleie på en åker med en 16 år gammel gutt under et bryllup». Begge skal ha vært påvirket av alkohol under hendelsen.

Les også:  Nyhet: Barnekanalen Moonbug nå på Allente

Trygve Hegnar skriver nå i en leder i Finansavisen at «dette skal ha blitt bekreftet av guttens (offerets) familie, men familien har ikke ønsket å varsle om dette».

Men Venstres pressesjef avviser på vegne av Trine Skei Grande opplysningene.

– Dette er usanne rykter, og den andre parten i saken ønsker ikke oppmerksomhet om dette. Aftenposten og Dagbladet og flere andre har kontaktet meg angående dette, de har valgt å ikke publisere saken, sier pressesjef i Venstre Jan-Christian Kolstø til Bodøposten.no.

Les også:  Biskopene kritisk til å utvide grensen for selvbestemt abort

Helge Lurås som er redaktør i Resett.no virker ikke overbevist: For det første hevder Kolstø at det «er usanne rykter», men deretter anerkjenner han at det er en annen part i saken som «ikke ønsker oppmerksomhet om dette». Men hva er det i så fall «den andre parten» er en part i, Kolstø?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.