Sensommeren er høysesong for flyttebyråene

flytting

Mens sommeren er en avslappet tid for de fleste bedriftene rundt om i landet, kanskje bortsett fra bedrifter innen reiseliv, er sensommeren høysesong for transport av møbler, hvitevarer og interiør.

Årsakene til at sommer og høst er høysesong for flyttebransjen har nok sammenheng med både skolestart, oppstart på ny jobb etter sommerferien og at mange boligprosjekter ferdigstilles i denne tiden.

Særlig er det i hovedstaden at mange flytter på denne tiden av året, i Oslo er nemlig flere utdanningstilbud, arbeidsgivere og større boligprosjekter lokalisert. Et av flyttebyråene som har det hektisk er Oslo Flyttehjelp.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

– Ja, det er travelt nå med mange både store og små flytteoppdrag. Det er også mange bedrifter som flytter nå, sier daglig leder Magnus Wallberg i Oslo Flyttehjelp.

Flyttebyrået kan hjelpe med hele flytteprosessen, de tilbyr nemlig også flyttevask, bortkjøring av søppel og så videre.

Men det er ikke bare flytting i og rundt Oslo som gjør at det er travelt i flyttebransjen, mange flytter også ut av hovedstaden. Under Erna Solberg har nesten 1.200 statlige jobber blitt flyttet ut av Oslo, ifølge Sunnmørsposten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.