Selger kunst for å samle inn penger til ny redningsskøyte i Bodø

are andreassen

For tiden pågår det flere innsamlingsaksjoner over hele landet for å samle inn penger til en ny redningsskøyte. Målet er å samle inn 24 millioner kroner på landsbasis til båten. Også i Bodø samles det inn penger til den nye redningsskøyten som skal stasjoneres fast i Bodø Havn.

I Bodø kan du være med å støtte den nye redningsskøyten og samtidig sikre deg et vakkert kunstverk av den kjente kunstneren Are Andreassen fra Fleinvær. Are Andreassen er innkjøpt av blant annet Norsk kulturråd, Høstutstillingen, Nordnorsk Kunstmuseum, Nordland fylke og Bodø kommune.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

– Jeg oppfordrer så mange som mulig å kjøpe bildet av Are Andreassen og støtte at man får en ny, moderne redningsskøyte i Bodø, sier Fredd-Kåre Johansen til Bodøposten.no.

Kunstneren har utført arbeidet gratis og innrammingen er foretatt av fotograf Anders Johnson i Bodø, også gratis. Redningsskøyta vil få navnet ODD FELLOW III og vil bli stasjonert i Bodø.

Bildet, som er innrammet, nummerert og signert av kunstneren koster 2.800,- og kan bestilles her:

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Jann-Viggo Urud, tlf: 916 02 289.
Reidar Granan, tlf: 901 86 465.
Fredd-Kåre Johansen, epost: fre-joh@online.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.