Ny eliteseriesesong i vente – slik gjør du den enda mer spennende

Med fjorårets rekordsene serieavslutning friskt i minne, der de to klubbene fra regionen gjorde sitt for å holde på et høyt spenningsnivå til siste slutt, virker det nesten rart å skulle forberede en ny sesong kun en drøy måned etter siste fløyteblås. Men vi skriver allerede februar, og det er faktisk bare to måneder igjen til april frister med seriestart og duften av nyvannet kunstgress.

Det gjenstår selvfølgelig å se hvor mange av oss som slipper inn på tribunene i det som foreløpig ser ut til å bli en ny sesong preget av restriksjoner og smittevernstiltak, men klubbene er like fullt klare for å gi fansen det de vil ha, enten det blir fra tribuneplass eller via skjermen.

Både Mjøndalen og Strømsgodset slet på nedre del av tabellen i det meste av forrige sesong. For Godset-fansen var dette på mange måter en ny og uvant tilværelse, og det at plassen ikke ble sikret før et par runder gjensto, gjorde nok at mange følte at en allerede svært annerledes sesong i tillegg ble unødvendig spennende.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

Mjøndalen virket på sin side lenge fortapte på nedrykksplass, men klarte med et nødskrik å redde seg inn til en kvalikplass i aller siste runde. Og tre dager før nyttårsaften kunne bruntrøyene juble for fornyet plass i Eliteserien etter å ha slått kvalifiseringsmotstander Sogndal.

Nå som terminlisten for 2021 er klar, har vi sett på hvordan sesongen starter for de lokale lagene. Vi gir deg også et tips til hvordan sesongen kan gjøres enda mer spennende, om du ikke fikk nok i fjor da.

Strømsgodset sparker i gang med et smell borte mot Rosenborg den 5. april. Mange vil nok frykte at det blir i overkant tøft å reise til Trondheim og møte Åge Hareides mannskap allerede i første serierunde, men det kan også være en fordel å få de antatt vanskeligste kampene unnagjort før sesongen er kommet ordentlig i gang.

Les også:  Storslalom: Kongepokal til Stjernesund og Saltvik Pedersen

Mjøndalen åpner samtidig mot Sandefjord hjemme på Consto Arena, en kamp mange supportere vil se på som en sjanse til å få en «flying start» på den nye sesongen.

1. mai er det duket for derbyet Godset–Mjøndalen. Nå er det mye som er vanskelig å spå såpass langt frem i tid, men i en kombinasjon av drømmeri og optimisme velger vi å tenke fridag, varmt vårvær, smekkfulle – eller i hvert fall ikke helt tomme – tribuner og et tett lokaloppgjør. 2021s første utgave av «Ælv Classico» går i Drammen, og selv om du ikke skulle slippe inn på stadion, kan det være en fin anledning til å sette en slant på det utfallet du tror er mest sannsynlig.

Les også:  Skiskyting: Dommen mot Anders Besseberg anket å stedet

En ny sesong preget av glisne tribuner og lag i karantene er selvfølgelig ikke noe noen av oss vil se, men ved å krydre fotballrundene med å sette en liten innsats på favorittene dine, har du muligheten til å erstatte noe av den tapte spenningen.

Mange spillselskaper på nett tilbyr egne oddssider med godt utvalg av norske kamper. I tillegg kan det være verdt å merke seg at mange bettingsider tilbyr egne bonuser for nye spillere som ønsker å prøve seg. Om du ønsker å finne frem til de beste tilbudene, kan det for eksempel være en god idé benytte en nettside som gir deg oversikten over oddsbonuser i Norge.

Vi gleder oss uansett til sesongen, så gjenstår det å se om også Vestfossen får muligheten til å komme i gang i 2021.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.