bodø havn

Nå får Bodø sentrum nytt avløpsnett

For å få til en fornyelse av avløpsnettet i sentrum av Bodø, blir det i en periode nødvendig å slippe ut avløpsvann i Bodø havn, opplyser Bodø kommune. Bodø kommune skal fornye... Les mer »
nordic

Nordic og Multiconsult skal lage nye Bodø Havn

Terminalområdet nordøst for Bodø sentrum skal utvikles til å bli et effektivt logistikk-knutepunkt mellom bane, vei og sjø. Bodø Havn har valgt Nordic Office of Architecture og Multiconsult Norge som rådgiverteam for... Les mer »
fiske transport industri

Skal gjøre terminalområdet i Bodø mer fremtidsrettet

Rett før jul kom gladnyheten om at Enova tildeler 620.000 kroner til prosjektet «Energisystem for en fremtidsrettet logistikk-hub i Bodø Havn». Prosjektet skal skape et mer effektivt og fremtidsrettet havneområde, ifølge Bodø... Les mer »
bodø havn

Inviterer til folkemøte om Kulturhavna i Bodø

Bodø kommune har nylig varslet oppstart av reguleringsplan for området kalt Kulturhavna. Planen er et samarbeid mellom Bodø kommune, Bodø havn og Bodø 2024. Bodø kommune ved Byutvikling utarbeider planen. Tirsdag 25. mai... Les mer »
politiet

Båtgjest i Bodø havn arrestert av politiet

Politiet rykket ut etter melding om en gjest i en båt i småbåthavna som nektet å forlate, søndag morgen. Gjesten skal ha slått til en annen gjest, samt kommet med trusler til... Les mer »
bodø havn småbåthavna

Skal bruke 110 millioner på utbedring av Bodø havn

Consto Anlegg Nord AS signerte mandag kontrakt med Kystverket om utbedring av Bodø havn, opplyser Bygg.no. Det planlegges en bredere innseiling til Bodø samt større seilingsdybde inne i havna. Utbedringen handler om... Les mer »
seilbåt sommer

Seilskuta Aurora på besøk i Bodø havn

Seilskuta Aurora ligger nå i Bodø havn med sitt mannskap bestående av 4 unge damer på 21/22 år. De er på en 2 måneder lang seilas langs Helgelandskysten og Lofoten. Ideen til... Les mer »
politiet

Politiet: Eldre kvinne ramlet i havet i Bodø havn

En eldre kvinne i 70-årene ramlet i 13-tiden torsdag i vannet i Bodø havn, melder Nordland politidistrikt. Nødetatene rykket ut til stedet og reddet kvinnen som var sterkt nedkjølt. Kvinnen er nå... Les mer »
bodø havn småbåthavna

Flere passasjerer på hurtigbåten mellom Svolvær og Bodø

Nye passasjertall for NEX2 mellom Svolvær og Bodø viser at hver avgang hadde flere reisende i 2018 enn i 2017, opplyser Nordland fylkeskommune. – En gledelig utvikling, sier samferdselsråd Svein Eggesvik. I 2018... Les mer »
odd fellow 106 bodin

Odd Fellow samler inn penger til ny redningsskøyte i Bodø

Odd Fellow logen i Norge har siden 2016 samlet inn penger for å få bygd et nytt fartøy til Redningsselskapet. I Bodø har blant annet loge 106 Bodin gått ut til flere... Les mer »