ANNONSE: Sånn forvandler du hjemmet med få grep

Det er ikke så mye som skal til som du kanskje tror, hvis du vil pusse opp hjemme. Her kan du lese om hvor få grep som skal til for å totalt forvandle et hjem, i stedet for å pusse opp fra bunnen når du trenger litt forandring.

Gi veggene et uttrykk

Når man skal innrede på et lavt budsjett og ikke vil pusse opp hele hjemmet, så er det lurt å se litt nærmere på hva som kan gi den synlig største forvandlingen. Innredning handler nemlig i stor grad om å sette stemning, og det kan man gjøre på flere forskjellige måter. Det handler ikke bare om å ha dyre møbler med en helt bestemt signalverdi, men om at man bruker farger og teksturer på riktig måte så man får formidlet den stemningen man ønsker.

Vi har begynt å bevege oss vekk fra minimalismens kalde, sterile hvite vegger, og vi er på vei inn i en ny periode med tapet og bilder på veggene, som skaper liv. Det er også et mye større fokus på personlig stil. Nå handler det om hva du har lyst på, hva du liker, ikke bare om hva som er trendy akkurat nå. Det gir deg langt større valgfrihet, og helt ærlig, så blir det også mye morsommere å innrede ut fra egne preferanser.

Det er enkelt å bruke tapet og fototapet når du skal gi et rom personlig preg og stemning. Det sier nemlig mye om deg som person hva du velger. Vil du har et svalt rom med lekker blomstertapet som minner om et fransk slott, eller er du på jakt etter et mer opulent og kanskje til og med litt svulstig uttrykk? Uansett hva du velger så finnes det valgmuligheter som passer perfekt for deg og dine behov.

Du kan finne tapet og fototapet som kan transformere ethvert rom på https://www.nicetapet.dk.

Fra barnerom til tenåringsrom

Tapet og fototapet er også den perfekte innredningsmuligheten for deg som skal gjøre om barnerommet til tenåringsrom. Det er i mange tilfeller ikke særlig mye mer som skal til, fordi du drastisk kan endre uttrykket med bare tapet eller fototapet. Her er det også lurt å ta utgangspunkt i personlig stil og personlige preferanser. Hva liker den tenåringen som skal bo der? Er det en måte dere kan finne frem til noe, som både er pent og kult og som kanskje holder en stund? Det er også lett å sette opp tapet og fototapet, og det går som regel like fort som å male. Men du får et mye mer teksturert, spesifikt og spennende uttrykk, som du kan bruke som inspirasjon til hvordan du velger farger på møbler og skaper en rød tråd gjennom de rommene du innreder.

Du kan lett bruke fototapet og tapet når du skal innrede, uten å pusse opp fra bunnen av. Kanskje er det faktisk ikke mer som skal til? Det er utrolig praktisk når du skal forvandle et rom, og det er en effektiv måte å sette ditt personlige preg på hjemmet ditt. Hva med en ny tapet i hvert rom, så hvert rom får hver sin stemning? Mulighetene er uendelige.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.