Saltnes reddet Glimt på overtid mot Molde

glimt

Det ble nok en dramatisk kamp og opphenting med Ulrik Saltnes på Aspmyra mot Molde. Glimt-veteranen Saltnes satte inn 2-2 på overtid.

Det var flott sommervær og nesten fulle tribuner når Bodø/Glimt fikk besøk av fjorårets vinner av Eliteserien, Molde. Glimt startet med ballbesittelse og trykk mot Molde, men flere nesten-sjanser var ikke nok. Molde-keeperen ble utvist for handsing og Molde la seg bakpå.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Glimt trykket på videre og kampen virket sikker for Glimt-supporterne, men istedet er det Molde som setter inn 0-1 etter 25 minutter.

Det førte til at Glimt økte trykket. Og igjen er det Molde som scorer, det sto 0-2 til Molde etter 35 minutter. Det ble ingen Glimt-scoringer i første omgang og 0-2 ble stillingen til pause.

Andre omgang kjører Glimt litt mer aggressivt, men det var vanskelig når Molde spilte skittent med å dra ut tiden etter alle kunstens regler. Publikummet på Aspmyra hjalp Glimt og det var pipekonserter flere ganger mot Molde.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Etter flere bytter snur Glimt kampen.

Først er det Faris Pemi som setter inn 1-2 etter 65 minutter. Og på overtid er det Ulrik Saltnes som dunker inn 2-2 for Glimt. Og det var vel fortjent.

– Det blir ikke den samme euforien som sist. Fint å få litt uttelling, jeg tror det var viktig for moralen vår, sier Saltnes til VG.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.