Saltnes reddet Glimt på overtid mot Molde

glimt

Det ble nok en dramatisk kamp og opphenting med Ulrik Saltnes på Aspmyra mot Molde. Glimt-veteranen Saltnes satte inn 2-2 på overtid.

Det var flott sommervær og nesten fulle tribuner når Bodø/Glimt fikk besøk av fjorårets vinner av Eliteserien, Molde. Glimt startet med ballbesittelse og trykk mot Molde, men flere nesten-sjanser var ikke nok. Molde-keeperen ble utvist for handsing og Molde la seg bakpå.

Glimt trykket på videre og kampen virket sikker for Glimt-supporterne, men istedet er det Molde som setter inn 0-1 etter 25 minutter.

Det førte til at Glimt økte trykket. Og igjen er det Molde som scorer, det sto 0-2 til Molde etter 35 minutter. Det ble ingen Glimt-scoringer i første omgang og 0-2 ble stillingen til pause.

Andre omgang kjører Glimt litt mer aggressivt, men det var vanskelig når Molde spilte skittent med å dra ut tiden etter alle kunstens regler. Publikummet på Aspmyra hjalp Glimt og det var pipekonserter flere ganger mot Molde.

Etter flere bytter snur Glimt kampen.

Først er det Faris Pemi som setter inn 1-2 etter 65 minutter. Og på overtid er det Ulrik Saltnes som dunker inn 2-2 for Glimt. Og det var vel fortjent.

– Det blir ikke den samme euforien som sist. Fint å få litt uttelling, jeg tror det var viktig for moralen vår, sier Saltnes til VG.