Politimester Tone Vangen vil ha nærpoliti også på nett

politiet

Politimester Tone Vangen er leder for Nordland Politidistrikt og holder til i Bodø. Tone har skrevet en kronikk der hun forklarer hvordan politiet nå endres.

I kronikken som ble publisert på Vesterålnytt forklarer Tone Vangen hvordan samfunnet stadig endrer seg og at politiet derfor må justere sine måter å arbeide på. Hun har lovet mer nærpoliti, og nå skal det også være på nett.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

– Det har vært viktig å opprettholde fysiske kontorer relativt spredt utover Nordland. Det er fordi publikum ikke skal ha for lang vei når man har fysisk ærender til politiet i forbindelse med service, dialog, og veiledning. Ut fra besøkstallene tenker vi likevel at en del steder ikke trenger å ha åpningstid hver dag. Der vi erfarer at tradisjonell organisering ikke er hensiktsmessig må vi ha evnen til å endre oss. Når vi så går over i ny struktur, er heller ikke denne støpt i stein – endringer vil også komme i fremtiden ut fra de utfordringer vi møter, skriver Tone Vangen i kronikken.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Foto: Nordland Politidistrikt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.