Hotellet The Dave – West åpnet i Tel Aviv

hotell israel

Et nytt lavprishotell for unge, urbane reisende ble nylig åpnet i Tel Aviv. The Dave – West er det første i en ny serie eiendommer eid av Brown Hotels, som tilbyr mer tilgjengelig losji for unge, urbane reisende, og er allment kjent som «The Dave – Sons of a Brown.»

Hotellet har fire etasjer med 35 rom, og befinner seg på hjørnet av Gordon- og Ben Yehuda-gatene, bare to minutters gange fra Middelhavet, og bare et steinkast fra byens beste mat, drikke og butikker.

Les også:  Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

The Dave – West er designet av den israelske designeren Agnon Granot, og er en hyllest av 1970-tallets estetikk. Hvert rom byr på et utvalg spennende funn fra loppemarkedet og sterke farger. Lobbyen er farget i en blikkfangende karmosinrød, på veggen henger vintage-trykk og tomrommet fylles av funky antikviteter.

Taket på The Dave – West gir gjestene mulighet for å bade i et boblebad, og har et eget spa-behandlingsrom. På lobbynivået samles besøkende på «The Yard», en urban gårdsplass fylt av komfortable, antikke sitteplasser, for å slappe av. Til frokost kan gjestene besøke en av de to kafeene i nærheten. Begge er like populære blant de lokale som hos turistene. Der blir gjestene servert frokost hele dagen. Hotellet byr også på et pop-up-tatoveringsstudio, som bemannes av lokale kunstnere fra Tel Aviv, i tillegg til et skreddersydd barberingskonsept fra Barberia.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.