Smiths inviterer til MEGA-jul!

jul smiths

Det er høstvær og snart snøfall, mange av byens restauranter har allerede begynt med julebord. Men er det én julefeiring du bør få med deg – og det er er den som snart er på Smiths i Glasshuset.

Smiths Sportsbar og Grill i Bodø sentrum inviterer til Juleøl-lansering 27. oktober der alle de som kommer kan få smake på det som kommer denne jula. Dette er et eksklusivt arrangement som kun er tilgjengelig på Smiths – ingen andre plasser i Bodø.

Les også:  16,5 kilometer ny asfalt i Salten

– De som deltar på lanseringen av årets juleøl kan rangere juleølene som serveres, og blant de innsendte vurderingene trekkes det 10 vinnere, sier TK Solås som er daglig leder på Smiths.

Dessuten er det quiz med premie, og det er faktisk – utrolig nok – live video feed fra Mack i Tromsø med gjennomgang av årets øl med Bryggerimester og offisiell åpning av tappekran i Ølhallen.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Og som det ikke var bra nok: Smiths avslutter det hele med musikalsk innslag med Magnus Bein & Szymon Korzeniowski. Det blir i det hele tatt en megabra start på jula.

Juleøl-lanseringen starter 20.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.