Karin Fossums nye Konrad Sejer-roman «Bakom synger døden» blir den siste

cappelen damm

I disse dager utkommer Karin Fossums 15. krimroman med den populære Konrad Sejer i hovedrollen. Boken har fått tittelen «Bakom synger døden» og Karin Fossum har varslet at dette blir hennes siste Sejer-krim.

Bøkene med den erfarne og solide overbetjenten Konrad Sejer som gjennomgangsfigur er kjent for mange. De er gitt ut i hele 35 land, og nesten alle titlene er filmatisert for TV og kino. Den første krimboka med den sindige Konrad Sejer som etterforsker var Evas øye som ble utgitt i 1995. Med den var Karin Fossums gjennombrudd for et stort publikum et faktum. 

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Kritikerrost
Nå, 15 bøker senere, er det altså slutt. Bakom synger døden er Fossums siste Konrad Sejer-krim. Og det er blitt en verdig avslutning.

Flere anmeldere har allerede påpekt at den nye boken er en av Fossums beste, og boken har både fått 6ere og 5ere på terningkastene fra anmelderne.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.