Bestill online og hent på Jula

jula varehus

Snart kan du bestille ting fra Jula på internett og hente det hos Jula på Mørkved i Bodø. Det nye konseptet heter «Hent i varehus».

– Å bestille på nettet og få varen direkte fra hovedlageret til et valgfritt Julavarehus for deretter å hente det er et svært populært alternativ. Det ser vi tydelig i testene våre og i tilbakemeldingene vi får fra kundene, sier Per Jacobsen, administrerende direktør.

Les også:  Nettsvindel øker under julehandelen

– Vi har hele tiden sett på netthandelen som utgangspunktet for noe nytt som stadig skal videreutvikles. Gledelig nok har utviklingen av konseptet gått raskere enn planlagt, og derfor skal vi nå lansere Hent i varehus i full skala, sier Per Jacobsen.

Testene pågår for fullt i noen utvalgte Julavarehus, og planen er at alle Julas kunder skal kunne benytte det nye konseptet i midten av november.

Les også:  Datingåret 2023: Norske single dropper date nummer to

– Det er en del av strategien vår at vi alltid skal være der kunden er, og alltid møte kunden på kundens vilkår. De som liker å bestille på nettet og deretter hente produktet i varehuset, nevner ofte to faktorer som er avgjørende for deres valg. Den ene er at man vet at produktet faktisk er i butikken, og den andre er at man slipper å lete etter det, sier Per Jacobsen.

Les også:  Landbruksdirektoratet: – Nok egg til jul

Jula Bodø finner du plassert på Mørkved på tur inn til Bodø sentrum. Jula er plassert rett ved siden av Riksvei 80 med Shell og Hunstadsenteret som naboer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.