O.P. Fure i Bodø og Hemnes Bil i Mosjøen og Mo i Rana endrer navn

nordvik

Hemnes Bil AS og O.P. Fure AS fusjoneres og endrer navn, bilforhandlerne i Mosjøen, Mo i Rana og Bodø endrer navn til M Nordvik AS.

– Målet er å drifte mer rasjonelt og samle konseptene under en felles merkevare. Vi skal bygge nye muligheter sammen i ett M Nordvik AS, hvor vi er leverandør for Bertel O. Steen sine bilmerker, forteller Alexander Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Les også:  Bodø: Helsestasjonen og skolehelsetjenesten på Helsenorge

Hemnes Bil AS på Helgeland er i dag forhandler av bilmerkene Mercedes-Benz og Peugeot, mens O.P. Fure AS er forhandler av bilmerkene Opel, Peugeot, Citroën, Suzuki og Isuzu i Bodø. På nyåret etableres også nytt servicepunkt og verksted for Mercedes-Benz på Stormyra i Bodø. Alexander forteller at det har vært stor interesse blant kundene i Salten, og at de gleder seg til å utvide tilbudet i Bodø.

Les også:  VIDEO: Rakett i søppelkasse førte til full fyr i butikken til Anders i Bodø

Chriss Marken, tidligere daglig leder for O.P. Fure overtar som daglig leder for M Nordvik AS. Han skal utvikle bilforhandlerne i tett samarbeid med driftslederne Torkild Wika i Mosjøen og Bjørn Arne Børvik på Mo i Rana. Sammen utgjør trioen et godt team:

– Vi står ovenfor en spennende tid, og gleder oss til å bygge nye muligheter sammen. 

I 2018 hadde Hemnes Bil AS Mosjøen 9 medarbeidere og en omsetning på 30 millioner kroner, mens Hemnes Bil AS Mo i Rana hadde 18 medarbeidere og en omsetning på 52 millioner kroner. O.P. Fure AS hadde 13 medarbeidere og en omsetning på 62 millioner kroner. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.