Nytt rekordår for Usbl

johan

For andre året på rad oppnår Boligbyggelaget Usbl tidenes beste resultat, til tross for et mer krevende boligmarked i 2017. Totalt endte selskapet på et resultat på 127,7 millioner i 2017.

Usbl har nettopp ferdigstilt sitt årsregnskap, og melder om et nytt rekordresultat på 127,7 millioner i 2017. Selskapet har dermed økt resultatet med 11,5 millioner sammenlignet med 2016.

Usbl har i tillegg til økt lønnsomhet hatt sterk vekst i forvaltningsoppdrag og antall medlemmer. Relativt sett er Usbl blant de boligbyggelagene som vokser mest i forhold til størrelse. I tillegg har både nye og eksisterende boligprosjekter solgt godt, til tross for at boligmarkedet har vært krevende i 2017.

Les også:  Advarer: Mildværet gir risiko for vannskader

En ambisiøs 70-åring
Usbl er i år 70 år, og har generert et resultat som slår alle tidligere rekorder. Selskapet tror noe av årsaken er nye tjenester som gjør selskapet enda mer attraktiv som samarbeidspartner.

Usbl har det siste året utviklet flere nye tjenester til både borettslag og sameier. Medlemsprogrammet til Usbl er også i kraftig vekst, og stadig flere får øyene opp for verdien av å være medlem i boligbyggelaget, utover det å få forkjøpsrett på 90000 boliger.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

– Vi er stolte over de verdiene vi har skapt i 70 år i Usbl, og at dette nå gir seg utslag i et økt resultat er viktig for oss. For 2. år på rad har vi satt ny resultatrekord i Usbl. Det betyr at vi generer verdier som gir oss mulighet til utvikle nye tjenester og bygge enda flere nye boliger for medlemmene våre. Vi befester vår posisjon som en langsiktig og trygg aktør i markedet og ikke minst som arbeidsgiver. Det gir oss rom til utvikle oss videre, og sikre at vi blir et enda bedre Usbl totalt sett for alle som benytter våre tjenester, sier administrerende direktør Johan Bruun i Usbl.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Selskapets verdijusterte egenkapital lå ved årsskiftet på 1.800 millioner kroner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.